Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

tiistai 4. maaliskuuta 2008

Pahoitteluni..

Taas on tullut ihan tuhottoman pitkä tauko ilman uusia osia :/ Yritän parhaani, että saisin osan 33. julkaistua tällä viikolla, toivottavasti joku vielä jaksaa tätä seurata viivästyksestä huolimatta!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mä tätä seuraan, nyt vaan kadotin ton 32. osan xD Enköhän mä sen jostain kaiva esiin.. :):) Uutta osaa vaan putkeen! :P Kirjotat tosihyvin. ;>;> Tykkään tavastas kirjottaa. ^^)

Anonyymi kirjoitti...

Eka LC jonka oon lukenut!!!:D Kyl mä tätä seuraan, koska tää on ihan paras! Pidän tästä vieläkin, vaikka oon lukenut monta muuta LC:tä tän jälkeen!!! Kirjotat hyvin! Jatkoa oottelen!!! ;}

Anonyymi kirjoitti...

Juu onhan tätä tullut seurattua vaikka musta ei ole vähään aikaan mitään kuulunutkaan sims sivuilla.

Mutta sellasta asiaa olisi kuin että... Ajattelin kertoa että kun edellinen LC:ni (Perhe Miegro) loppui ikävästi, suunnttelin aloittavani joskus uuden LC:n ja nyt olisi esittelyosa ilmestynyt. Mietin että kun linkitit silloin Miegrotkin niin voisitko vilkaista LC:täni ja vaikka linkittää sen? Olisin kiitollinen.

P.S Kommentti olisi mukava

Anonyymi kirjoitti...

Teet sen osan sitten kun aika riittää. Uskon että lukijat kyllä palailevat aika ajoin tarkistamaan onko tullut päivitystä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä täällä taas.. Niinj, milloinkas jatkoa tulossa? :/ Yli kuukausi mennyt siitä kun kirjoitit että yrität sillä viikolla julkaista osan! En syytä, jos on paljon kiireitä, mutta tee edes lyhyempiä osia, ja useammin.. Pliis,pliis,pliis.. PLIIIIIS. Käyn täällä kurkkimassa viikottain ja aina saan pettyä. ;o

Anonyymi kirjoitti...

Sä kirjotat tosi hyvin ja kuvat on selviä ja huviä. Luin tänään kaikki osat kerralla läpi.. Iso urakka oli. :) Jatkoa odotellen.. :)

Maryna-88 kirjoitti...

Juuh, anteeksipyyntöni kaikille jotka täällä käy.. Jotenkin työharjoittelun aikana jäi Sims kokonaan taka-alalle ja sen mukana myös uuden osan kirjoitus.. En uskalla luvata mitään, mutta parhaani teen ja yritän mahdollisimman nopeasti alkaa taas uudestaan julkaista osia! Toivottavasti tarinalla on edes pari uskollista seuraajaa jotka jaksavat odottaa :)

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008