Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

perjantai 15. kesäkuuta 2007

7. Kumppanin etsintää

Vaikka kaksi viimeisintä osaa eivät ole saaneet ollenkaan kommentteja, päätin silti jatkaa ainakin toistaiseksi tarinaa.. Siispä tässä osa 7. Kissojen tiineysaika on tunnetusti lyhyt, ja pian Vilma saattoikin maailmaan pienen valkoisen käärön. Pentu oli naaras ja sai nimekseen Lilli. Tiina oli ajoittain melko äreä lapsi, saattoi suuttua pienestäkin asiasta ja järjestää kunnon kohtauksen. Moona oli ihmeissään tyttärensä käytöksestä, mutta pisti sen lähenevän murrosiän piikkiin.Toni oli huomattavasti siskoaan rauhallisempi tapaus, ja vietti mielellään aikaa mm. tähtiä tiiraillen - joskus jopa päiväsaikaan.
Mistä Toni teininä kiinnostuisi, se selviäisi aivan tuota pikaa; oli aika sekä perheen esikoisen että kuopuksen varttua seuraavaan ikävaiheesen.
Toni kasvoikin varsin komeaksi miehenaluksi, saaden tavoitteekseen suosion. Elämäntoiveena on, että 6 lapsista menisi naimisiin (huh!). Tonia miellyttävät hieman pyöreämmät, kasvomaalauksia käyttävät simit, sen sijaan hän ei juuri perusta bruneteista.
Tässä puolestaan on Tuukka pienen hiustenmuutoksen jälkeen. Tuukan luonne eroaa hieman muista lapsista: 9-5-10-3-3, hän on siis skorpioni.Jo seuraavana päivänä päästiinkin hommiin, nimittäin tärkeiden taitojen opettamiseen. Moonalle sattui juuri sopivasti vapaapäivä, ja hän päätti hoitaa opetukset pois alta samantien.Joni oli palannut kummittelemaan, ja oli ottanut silmätikukseen poloisen Tiinan. Tilannetta ei yhtään parantanut, että tytöllä oli lähes aina peloissaan kummituksen näkeminen..Pian varttui jo Lillistäkin aikuinen kissa.
Kun ikää nyt oli tarpeeksi, Toni päätti lainata äitinsä autoa ja lähteä tarkastamaan puolisotarjontaa. Ensin matka suuntautui Ulkoilmabaariin, josta äiti oli kertonut löytäneensä isän. Ehkä hänelläkin kävisi tuuri!
Valitettavasti paikan nykyinen anti koostui pelkästään kuvassa näkyvän, ei ainakaan komeudella pilatun miekkosen lajitovereista. Tämän vieressä seissyt nainenkin oli ainoa vastakkaisen sukupuolen edustaja, ja niin tuiman oloinen että Toni jätti hänet suosiolla rauhaan.
Seuraavaksi suunnattiin Stadiin ja Vaahteralehdon kylpylään. Muutaman teinin lisäksi Toni törmäsi vain Ms. Diivaan ja Rouva Kurjenkaulaan, eli vesiperä jälleen. Ihailtuaan peilikuvaansa hetkisen hän päätti käydä vielä eräällä keilahallilla ennen kotiinpaluuta.
Viimeinen paikka tuottikin tulosta yhden potentiaalisen ehdokkaan verran. Valitettavasti neiti ehti kadota ennen kuin Toni älysi vaihtaa tämän kanssa sanaakaan, joten hän palasi hieman pettyneenä kotiin nukkumaan.
Aamulla perhe huomasi Lillin karanneen, vieläpä ilman kaulapantaa, joten eikun ilmoitusta jättämään.
Tuukan taaperoikä meni ohi täydessä hiljaisuudessa, ja jälleen oli aihetta juhlaan. Turkka valitettavasti jälleen töissä..
Tämä poika voisi hakea vaikka Pepsodent-mainokseen! Kuin ruskettuneempi versio Tonista.
Ja seuraavana iltana juhlittiin puolestaan lapsista keskimmäistä. Nyt paikalla taisivat olla kaikki, mutta Turkka ja Toni ovat livahtaneet kuvasta.
Kaunis tuli ja taitaa tietää sen itsekin. Tiinalle arpa soi nautintotavoitteen, elämäntoiveena hullun tiedemiehen ammatti. Tiinan sydän sykkii silmälasipäisille bruneteille, mutta kasvomaalaukset eivät ole hänen mieleensä.
(Anteeksi kuvan hämäryys..) Linda lähetettiin uutta kotia etsimään, se ei nimittäin ollut onnistunut ystävystymään Nukan kanssa vaan ärhenteli minkä ehti.
Tilalle löytyi eläinkaupasta sekarotuinen Nanna, joka ryhtyi heti tekemään tuttavuutta Tiinan kanssa.
Lilli palasi lopulta retkiltään, kiitos Väinö!
Tonin kosintaretket osa kaksi. Ihan nätti.. Mutta teini. Next! Casanovan vikaa?
Puistoon ei saapunut ketään muuta yrittämisen arvoista ehdokasta, joten seuraavaksi auto kohti Lulun kolmatta mieltä.
Perillä Toni istahti itsevarmasti baaritiskille ja tilasi mehupaukun jos toisenkin. Nähtyään tutut Benjaminit ja Joonakset hän päätti luovuttaa..
Ensin kuitenkin piipahdus tanssilattialla. Tonin tanssitaidot eivät tehneet vaikutusta naapurin yksinhuoltajarouvaan, joten hän päätti käväistä vielä Rollon piilopaikassa onnenpotkun toivossa.
Vesiperä jälleen. Syödessään yksinään illallistaan Tonin päässä pyöri monia hyvin sekavia ajatuksia.. Hän pohti, miksi vatsanpohjassa tuntui oudolta kun joku miespuolinen sattui katsomaan silmiin.. Kukaan tyttö ei ollut vielä herättänyt samoja tuntemuksia. Ehkä tämä on vain vaihe jonka kaikki käyvät läpi, Toni mietti, mutta epäilys kasvoi päivä päivältä..
Toni kotiutui aikanaan retkeltään, ja seuraavana iltana oli tiedossa tärkeä vierailu; nimittäin yksityiskoulusta tultiin tarkistamaan, olisivatko perheen lapset oikeutettuja korkeampilaatuiseen opetukseen. Moona tervehti rehtoria ja aloitti oitis jutustelun, mutta jostain syystä mies ei lämmennyt hänen vitseilleen.
Tiina päätti puolestaan yrittää miellyttää rehtoria, ja onnistuikin äitiään paremmin. Ehkä miehellä on silmää hieman nuoremmalle naiskauneudelle..?
Seuraavaksi oli vuorossa talon esittely, ja rehtori oli selvästi mielissään - likaisesta kissanpedistä huolimatta.
Lopuksi oli luvassa herkullinen illallinen, ja vaikka Turkan kuukahtaminen hieman nolotti Tiinaa, ei rehtori tuntunut sitä huomaavan. Kaikki kolme pääsivät yksityiskouluun
Kun Toni tapasi Rikin, ei hän voinut enää kiistää epäilyksiään; hän tuskin tulisi tuntemaan mitään samanlaista ketään tyttöä kohtaan. Tonin helpotukseksi Riki taisi tuntea samoin, ja he jakoivat ensisuudelman keskenään.
Eräänä päivänä perheen vakituinen puutarhuri Leo toi mukanaan virkatoverinsa Jeminan, joka muuten omaa varsin hyvät geenit!
Talon teinit alkoivat heti rupattelun näiden kahden kanssa, Toni vanhempiensa mieliksi - eihän hän ollut vielä kertonut suuntautumisestaan.
Kaiken huippu oli, että Jemina asettui taloksi! Kävi kylvyssä ja meni nukkumaan Moonan ja Turkan sänkyyn.. Hänet kyllä häädettiin hetkeä myöhemmin.
Turkasta puheen ollen, pidätysvaikeuksista päätellen vanhuus alkoi jo kolkutella ovella. Vai onkohan yksi vessa vain turhan vähän viidelle ihmiselle?
Toni halusi pitää suhteensa Rikiin vielä salaisuutena, ja he tapailivat vain vanhempien ollessa töissä. Mutta miten käykään perijänvalinnan nyt? Sen näette kun jatkatte seuraamista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva osa :) uusi tuttavuus tämä tarinasi. Nyt sain tehtyä sen Extran loppuun muute. :D Ja kyllä käy linkitys :)

Anonyymi kirjoitti...

Aloinpa aikani kuluksi lukemaan tätä juuri löytämääni legacya. Mahdottoman hyvä, pidän tästä erittäin paljon! Suloisen Tonin epämääräinen poikaystävä tosin aiheutti pienen järkytyksen. :D Noh, menenpä tästä lukemaan jatkoa..

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008