Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

torstai 13. syyskuuta 2007

19. Epäilyksiä

Lempi tahtoi parhaan mahdollisen opetuksen myös omille lapsilleen, ja jälleen kutsuttiin yksityiskoulun rehtori illalliselle. Linnea ja Luukas pääsivät kouluun pistein 110/90 :)
Vastoin romantiikkatavoitteisen normaaleja tapoja Milla päätti kosia Markusta, eihän hän ollut tavannut ketään josta välittäisi tätä enemmän. Hän ei tahtonut myöskään isänsä luottamusta, joka toivoi jo kovasti lapsenlapsia.
Ensimmäiset raskauden merkit olivatkin jo alkaneet piinata Millaa, ja vessapytty oli ehtinyt tulla hänelle varsin tutuksi.
Milla jatkoi teininä aloittamallaan lainvalvontauralla, kun taas Markus aloitti työt talousalalla toiveenaan kohota talousneroksi.
"Asia on nyt niin, että jään tästä päivästä lähtien eläkkeelle auttaakseni tulevien lapsenlasteni hoidossa. Pärjäätte varmasti ilman minuakin. Hyvää loppuelämää!"
Millan maha pompahtikin pian merkiksi siitä että 6. sukupolvi oli saatettu alulle. Millaa itseään tilanne hieman jännitti, hän ei varsinaisesti pitänyt itseään parhaana mahdollisena äitimateriaalina..
(Maha ei näy tuossa mekossa..) Kerrottuaan ilouutiset muulle perheelle Milla ehdotti Markukselle naimisiinmenoa, ettei vaan tulisi ongelmia sukunimien kanssa. Sormukset vaihdettiinkin heti illan hämärryttyä. Milla kieltäytyi perinteisestä valkoisesta hääpuvusta, ja hänen kampauksensakin oli hyvin luonnollinen; vain hentoja laineita.
"Otahan kakkua kulti!" Markus hieman innostui vaimonsa syöttämisessä ^^
Toisaalla Leevi kärsi pienistä pidätysongelmista.. Ja pytty ihan vieressä!
Juhlat onnistuivat hyvin, loppuillasta tunnelma oli katossa. Pari pääsi pienelle romanttiselle limusiiniajelulle alkoholittoman shampanjan ja mansikoiden kera :)
Seuraavana iltana kasvoi Linneasta kaunis nuori nainen isän seuratessa ylpeänä vierestä. Tytölle suotiin tietotavoite ja unelma sairaalanjohtajaksi pääsystä.
Millaa hieman huolettivat lisääntyvät kilot ja vatsan kasvu. Entä jos hän ei enää pääsisi entisiin mittoihinsa lapsen synnyttyä? Ajatus kauhistutti Millaa, ja hän päättikin mielessään että tämä lapsi jäisi ainoaksi sanoisi Markus mitä tahansa.
Ylimääräinen stressi sai Millan sytyttämään ruokansa tuleen. Tilanteesta selvittiin pelkällä säikähdyksellä.
Tällä kertaa Linnea pestattiin tärkeään rooliin maalata taulu perijästä, hänellä kun sattui olemaan (Markuksen lisäksi) eniten luovuuspisteitä.
Markuksesta puheenollen, mies ansaitsi ensimmäisen ylennyksensä melko pienellä vaivalla. Jatka samaan malliin!
Myöhään illalla alkoivat Millan poltot. Tällaista tuskaa hän ei enää tahtoisi kokea! Luukas hyppäsi ilmaan säikähdyksestä, kun taas Lempeä huolestutti enemmän uuden vauvan vaikutus perheen talouskäyrään.
Saatuaan hieman apua Lemmeltä Millan käsillä lepäsi pian pikkuinen poikavauva, joka on perimältään kuin isänsä - vain vihreät silmät (jotka eivät tunnu katoavan tästä suvusta) ovat perua äidiltä. Tulokas sai nimekseen Marko.
Milla tyrkkäsi nyytin nopeasti Markukselle ja riensi vessaan, hän ei pitänyt tunteesta joka oli syntynyt hänen sisälleen saadessaan Markon syliinsä. "Parempi olla kiintymättä liikaa.."
Synnytyksen myötä alkoivat työt taas luistaa, ja Milla uurasti kovasti tuoden ylennyksen lähes päivittäin. Kotona Markoa hoitivat Leevi-ukki ja välillä myös Markus minkä töiltään ehti.
Lahjaksi lapsilleen ja lapsenlapsilleen Leevi rakennutti takapihalle uima-altaan, uudenuutukaisissa lepotuoleissa hän haaveili itse lekottelevansa eläkepäivinään.
Linnea riensi oitis koulusta päästyään testaamaan uutta allasta, ja totesi sen hyväksi (mahaplätskyistä huolimatta).
Illalla juhlittiin Luukaksen astumista nuoren miehen asemaan, eikä pojasta tullutkaan ollenkaan pahemman näköinen - nenä kyllä on hieman pyöreä. Tavoitteeksi tuli (jälleen kerran) nautinto.
Hetkeä myöhemmin kasvoi Markosta suloinen taapertaja :) Hieman sottaiseen kallistuva luonne on isän peruja, poika on myös erittäin toimelias ja kiltti.
Pipasta tuli vanhus ilman, että se olisi ehtinyt hankkia jälkikasvua Vikin kanssa.. Siispä se sai lähteä etsimään uutta, rauhallisempaa kotia jossa viettää vanhuuspäiviään.
Milla ei voinut pitkään pidättäytyä makuuhuoneaktiviteetista, ja unohti pelkonsa uudesta raskaudesta hetkeksi. Markus tietysti suostui ilomielin, hän oli jo ehtinyt luulla että Millalla oli joku muu kun tämä ei ollut ehdotellut mitään.
Vaikka Markus oli taas tyytyväinen seksielämäänsä, ei hän mahtanut mitään että Lemmen iän myötä hieman rehevöityneet muodot herättivät hänessä himokkaita ajatuksia..
Milla oli lopulta alkanut viettää enemmän aikaa poikansa kanssa, outo hellyydentunne valtasi hänet aina Markon nähdessään. "Onkohan tämä sitä äidinrakkautta?" Marko oppi myös kävelemään äitinsä ansiosta.
Puhumisen taidon opetti Leevi, joka oli haljeta ylpeydestä kun pojan ensimmäinen sana oli ukki :)
Hyvin tuttu tunne herätti Millan eräänä yönä; hän saisi toisen lapsen. "No, ehkä tämä ei olekaan ihan niin kamala asia.." hän ajatteli hymyillen ja painui takaisin pehkuihin.
Siinäpä osa 19 :) Kommenttia kiitos!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Linkitin legacysi. :) Tämä vaikuttaa muuten ihan mukavalta tarinalta.

Unknown kirjoitti...

Tää on niin hyvä että ei oikeesti pysty jättää kesken! Aloitin tän eilen ja oon tänää lukenu tätä jo melkee 2h putkee, aion kyllä lukea ihan loppuun asti!:)

Anonyymi kirjoitti...

apua ! nyt mua vähän pelottaa toi epäilyksiä otsikko, ja sit toi seuraava, jota en nyt muista mutta kun näin sen alussa niin olikohan se nyt joku historia toistaa itseään tms. PETTÄÄKSE?! pakko_lukee_loppuun_pakko_lukee_loppuun_pakko_pakko_pakko!

-vanssukka

Anonyymi kirjoitti...

Joo-oh, löysin koko sivun ihan vahingossa ja jäin lukemaan, en päässy irti :] Ihana tarina :}

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008