Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

lauantai 1. syyskuuta 2007

Miten kävi muille?

Tässä osassa siis näette hieman, miten kävi muille 4. sukupolven jäsenille heidän muutettua omilleen.
Laura

Laura muutti ensin kimppakämppään nuoren naisen ja tämän teini-ikäisen pojan kanssa. Näiden muuttaessa pois talo jäi Lauralle, ja sen mukana kaksi koiraa sekä naisen adoptiopoika Miika (leikkii kuvassa).Lauralla romantiikkatavoitteisena oli jo ehtinyt olla useita hoitoja, mutta mikään ei ollut tähän mennessä vetänyt vertoja komealle Tonille. Mies ei pistänyt pahakseen saamastaan huomiosta, omasihan hän saman tavoitteen.. Ja tähän se lopulta johti. Hetken huumassa jotain tärkeää kuitenkin unohtui..
Pahoinvointi ja ainainen väsymys alkoivat vauvata Lauraa. Voisiko hän olla raskaana?
Aivan. Ei hän tätä ollut suunnitellut! Huolimatta siitä, että hän joutuisi uhraamaan lapselle seuraavat 18 vuotta, ei hän voinut ajatellakaan aborttia. Silläkin uhalla että hän joutuisi kasvattamaan lapsen yksin, Toni oli nimittäin kadonnut kuin tuhka tuuleen heidän yhteisen yön jälkeen..
Kuukaudet kuluivat valmistellessa taloa uuden perheenjäsenen tuloon, kunnes synnytys yllättäen alkoi.Pian Laura huomasi olevansa pienen poikavauvan äiti. Pikkuinen oli kuin ilmetty isänsä ruskeine silmineen. Lauralla oli ollut lapsena Tatu-niminen mielikuvitusystävä, ja hän risti pojan tämän mukaan.Elämä ei ollut helppoa yksinhuoltajalle, mutta jotenkin Laura selviytyi lastenhoitajan ja sukulaisten avustuksella. Tässä vielä Tatu taaperona, enempää en tällä perheellä pelannut.

Lauri

Asuttuaan ensin muutaman viikon kaksoissisarensa Leenan kanssa Lauri tapasi Lailan, jo yli keski-iän ehtineen mutta jotenkin niin hurmaavan naisen. Lauri oli aivan myyty, ja pari kuukautta tapailtuaan pari muutti omaan pieneen kaksioon.Lauri jatkoi urheilu-uralla kohti elävän legendan titteliä, unelmansa jo teini-ikäisestä, Lailan jo vetäydyttyä työelämästä. Koska pari ei voinut saada omia lapsia, adoptoivat he suloisen Briitan.Tyttö sai kaverikseen Saran, valkean sekarotuisen koiranpennun, joka on itse asiassa Lauran kahden koiran pentuja.Tässä vielä aikuiseksi kasvanut Sara....sekä teini-iän saavuttanut Briitta. Tavoitteekseen tyttö sai tiedon.

Leena

Leenasta ei valitettavasti ole kuin tämä yksi kuva :/ Hän löysi rakkauden pizzalähetistään (jonka nimeä en muista), he saivat kaksi suloista tyttöä ja perustivat kissatarhan hylätyille karvakuonoille.

Lilja

Lilja asui ensin yksikseen, harjoitti työtään politiikkauralla ja vietti aikaa ystäviensä kanssa.Eräänä päivänä se sitten tapahtui: hän tapasi Fransin, raamikkaan ruotsalaissyntyisen miekkosen, ja elämä muuttui kertaheitolla.
Lilja uskoi vahvasti, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, ja hän esittelikin auliisti kokkaustaitojaan Fransille.Mies oli tottavie otettu niin ruuista kuin Liljan kauneudestakin, ja suostui lopulta muuttamaan tämän kanssa yhteen.Lilja odotti kunnes aika olisi oikea, ja kosi sitten rakastaan.Suuria juhlia ei tarvittu, pari sai toisensa hiljaisella takapihallaan kuun valaistessa heidän elämänsä onnellisimman hetken.Juhlat jatkuivat makuuhuoneen puolella hieman vauhdikkaammissa merkeissä ;)Vauva ilmoitteli tulostaan muutamaa viikkoa myöhemmin, ja Lilja alkoi innoissaan hankkia kaikkea tarvittavaa vauvanvaatteista kehtoon ja sisustaa taloa lapsiystävällisemmäksi.Kuukausia myöhemmin synnytyksen aika koitti.Perhettä siunattiin kaksospojilla! Ensimmäisenä syntyi äitinsä silmillä varustettu Lars....ja hetkeä myöhemmin isänsä silmät perinyt Luka. Muuten pojat ovat identtisiä.Lilja otti pitkän äitiysloman hoitaakseen poikia samalla kun Frans hankki perheen elannon. Pojat olivat helppoja vauvoja, ja rakastivat äitinsä iltasatuja.Ei aikaakaan kun Lars ja Luka saavuttivat taaperoiän. Etualalla oleva Lars muistuttaa enemmän isäänsä, kun taas Luka peri enemmän äitinsä pehmeitä kasvonpiirteitä.Tarvittavat opetukset hoidettiin tässä perheessä alusta alkaen yhdessä. Luka oli hieman nopeampi oppimaan, mutta lopulta myös Lars oppi kaiken tarvittavan.Lilja hoiti suosiolla tehtävät kuten vaipanvaihdon ja kylvetykset, Frans kammosi kakkavaippoja eikä pitänyt säännöllisiä kylpyjä tarpeellisina. Miehet!Tässäpä pojat vielä kouluikäisinä.

Ensi kerralla palaamme jälleen legacytontille, jossa luvassa mm. lisää lapsia ja aikuistumista :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania lapsosia saivat. <3

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008