Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

torstai 10. tammikuuta 2008

28. Tappeluita ja varttumista

Varoitan vielä toistamiseen, että tämänkin osan olen pelannut silloin parisen kuukautta sitten -> teksti voi olla hyvinkin kökköä. Pahoitteluni..
Viimeisin raskaus sai Maijun hermostuneeksi ja hajamieliseksi, josta seurauksena tämäkin tulipalo.. Palokunta oli onneksi tapansa mukaan ripeä ja ehti sammuttamaan palon ajoissa. Raskauden edetessä hiljalleen kohti loppua Maiju myös tukeutui neuvojen toivossa lehtori Palloseen(?). Muut perheenjäsenet pitivät tätä tosin hieman omituisena.. :DHurmuripoika-Simonkin oli viimein tullut aika oppia perustaidot elämää varten. Poju oli onneksi kilteimmästä päästä eikä venkoillut vastaan isälleen pottaopetuksessakaan ^^
Synnytys käynnistyi jälleen yön pimeinä tunteina, ja tällä kertaa myös Sami oli todistamassa tapahtumaa. Ei miehestä kyllä sanottavaa apua ollut, kunhan pudisteli päätään ja mutisi tietämättä mitä tehdä.. Maiju vain pyöräytti silmiään, tällä kertaa synnytys oli onneksi aiempia helpompi..
Leveä hymy levisi Maijun kasvoille: perheeseen oli viimein syntynyt kauan odotettu tyttövauva! "Katso Sami, meillä on nyt tytär! Eikö hän olekin suloinen? Pikkuinen Sallani.." Sami oli jo oppinut tuntemaan vaimonsa, eikä tohtinut kommentoida mitään nimivalintaan. Pääasia että tyttö oli terve.
Simo oppi isänsä avustuksella myös puhumaan ja kävelemään, ensimmäisenä sananaan tuttipullo :)
Eräänä aamuna aamiaispöydässä Sakulla oli ehdotus. "Tänä iltanahan on tiedossa peräti kolmoissynttärit, mitä jos kutsuttaisiin kerrankin vähän enemmän porukkaa kylään?" Muiden mielestä se oli loistava idea..
..siispä eikun tuumasta toimeen! Maiju kutsui muutaman perheen läheisimmistä ystävistä juhlistamaan Samulin, Simon ja Sallan kasvua.
Maiju vuokrasi baaritiskinkin vieraiden viihdykkeeksi. Samuli oli ensimmäisenä tilaamassa itselleen mehupaukkua ;)
Aikuisten rupatellessa Saku huolehti perheen pienimmistä..
..mutta ilta koitti nopeasti, ja oli aika siirtyä puhaltamaan kynttilät :) Ensin vuorossa Samuli ja Simo..
Mutta voi ei! Inhottava bugi sai pikku-Sallan otteeseensa, eikä hän pystynyt kasvamaan. Kukaan ei myöskään voinut ruokkia poloista tai laittaa häntä nukkumaan :S
Muiden päivänsankareiden kasvu onneksi onnistui. Simosta tuli hyvin reipas koululainen..
..ja Samulista komea nuorimies. Arpa soi hänelle perhetavoitteen ja (melko mahdottoman) toiveen, että 6 hänen lapsistaan menisi naimisiin. Samuli pitää hajuveden tuoksusta ja hattupäisistä naissimeistä, mutta alusasussa keikaroimista hän ei katso hyvällä.
Viimein seuraavana aamuna bugi hellitti otteensa Sallasta, ja tyttö kasvoi yhdeksi suloisimmista tyttötaaperoista ikinä :) Luonteeltaan neiti on hyvin menevä, toimelias ja kiltti, mutta todella vakava.
Uusia pentuja toivottiin kovasti taloon, ja Samuli kävikin suostuttelemassa Renttua asian suhteen.. Katsotaan miten käy :>
Seuraavana aamuna pöllysivät karvat etupihalla, kun Renttu otti matsia suden kanssa..
Pieni mutta pippurinen, Renttu päihitti itseään monta kertaa suuremman suden nipin napin!
Ensimmäistä kertaa Romppasten historiassa talossa vieraili ulosottosim.. Ja voi miten komea vieläpä! Miksei häneen voi saada yhteyttä jälkeenpäin? ;(
Julmasti hymyillen komistus vei perheen toisen sohvan.. Menetys ei kylläkään juuri tuntunut, tilalle saatiin heti uusi.
Renttu onkin hyvin aggressiivista sorttia, tällä kertaa uhrina oli vaan oma puoliso Minttu.. Joku teini hurraamassa vieressä.
Sami taas työssään opettamassa seuraavaa uhriaan ^^ Vaan mikäpä olisikaan mieluisampaa tietotavoitteiselle simille kun saada opettaa elämän tärkeitä taitoja lapsilleen?
Saku ja Samuli tulivat keskenään hyvin juttuun, vaikka molemmat tiesivät että jompi kumpi heistä olisi seitsemännen sukupolven perijä.. Normaalisti tämä olisi voinut aiheuttaa kitkaa sisarusten välille, mutta ei näiden leikkisien pojankloppien ^^
Kovasti odotettu hetki koitti, ja Minttu synnytti maailmaan kaksi suloista koiranpentua: uros-Mikun ja naaras-Maisan. Väritys näyttäisi ainakin vielä olevan peritty isältä.
Huih, Sami sai pahannäköisen sähärin yrittäessään korjata perheen tietokonetta :S Saku kauhisteli vieressä isänsä kohtaloa, joka onneksi selvisi tummuneella iholla ja pystyyn nousseilla hiuksilla.
Sallan taaperoikä vierähti hujauksessa, ja oli aika varttua kouluikään.
Tytön suloisuus ei kadonnut minnekään, hänestä tulee varmasti hyvin kaunis teini-iässä :)
Nyt kun kaikki lapset olivat kouluikäisiä, kutsuttiin jälleen kylään yksityiskoulunrehtori.
Tarkoituksena oli siis saada lapset parempaan kouluun, mutta herra päättikin (jo toistamiseen) bugittaa tuohon pihalle eikä hänelle pystynyt puhumaan mitään.. Lopulta poistin hänet move_objectsilla.
Rehtorin jököttäessä pihalla kasvoi Maijusta vanhus pölypilven saattelemana.
Taistelun tuoksinassa olivat Simo ja joku hänen koulukaverinsa, joka vieläpä voitti tappelun :S
Maiju antoi hiustensa harmaantua arvokkaasti, ja täytyy sanoa että hän kyllä säilyi todella hyvin ja on vähintään yhtä kaunis kuin aikuisena :)
Pennut kasvoivat pian, tässä Maisa joka lähetettiin pois..
..ja Miku, joka jäi taloon.
Nyt täytyy rehellisesti myöntää, etten muista oliko näillä kahdella kuvalla muuta tarkoitusta kun esitellä mahdollisia nättejä vaimoehdokkaita :D Luultavasti ei.
Jälleen vuorossa kahden synttärit yht'aikaa. Simo otti pienen varaslähdön isästään, joka näytti kovin vakavalta.. Ei kai olisi vielä halunnut harmaantua.
Simo on huomattavan paljon Samulin näköinen, samanlainen terävä leuka.. Tavoitteeksi tuli romantiikka ja elämäntoiveeksi julkkiskokki. Simoa kiehtovat hyväkuntoiset, iltapukua käyttävät naiset, jotka tuoksuvat aina suihkunraikkaalle.
Samissakaan ei voi havaita mitään liiallista rupsahtamista, nyt hän on vain charmikas kuten George Clooney :P Maijukin tykkäsi miehensä ulkonäöstä, ja nyt hänen ei tarvinnut enää harmitella näyttävänsä miestään vanhemmalta.
Seuraavan osan pyrin laittamaan viikonlopun aikana!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Renttu onkin hyvin aggressiivista sorttia, tällä kertaa uhrina oli vaan oma puoliso Minttu.. Joku teini hurraamassa vieressä." <- Hahhaa, älyttömän hyvä kohta. :D

Tuo Sallaa riivaava bugi oli kerran myös mun pelissä. Kaksosveljistä vain toinen onnistui kasvamaan taaperoksi ajallaan. Toinen kasvoi päivän myöhemmin, ja oli yhtäkkiä siis päivän veljeään nuorempi. Pahin juttu oli kuitenkin se, että kun tämä bugittava vauva vihdoin taaperoitui, sille ilmaantui kammottavat ja erittäin epäluonnolliset/mahdottoman näköiset ulkonevat palloposket sekä huippuohut ja pitkä roikkuva leuka. Poika oli erittäin ruma ja muistutti lähinnä leveäturpaista koiraa..

Pelkäsin jo hetken että sun pelissä kävisi samalla tavalla. :o Be careful.

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä että mitä toi bugi tarkottaa? Mulle on käyny samalla tavalla sen reksin kanssa:D onks se joku tietokoneen vika vai pelin vika vai kuuluuko se siihe pelii että ne jää vaa jumittaa?

Anonyymi kirjoitti...

Voih taas toivon tälleen salasesti että Samulista tulee perijä, mutta munhan on niin helppo kans vaikuttaa siihen, muutenki nää on vielä niin vanhoja osia että sehän on jo päätetty jne.. vitsi ku mun koneella ei toimi sims 2 ku näytönohjain ei oo tarpeeks hyvä. (kone on ostettu simssien jälkeen.) Muuten alottaisin heti tän LC:n. Mut miten voit pärjätä noilla noin hyvin ilman mitään koodeja? Mä oon tyyliin riippuvainen koodeista nykyään kun pelaan kavereilla jne.. Miten saat noi koirat saamaan pentuja noin nopeesti? Ollaan kaverin kaa yritetty pentutouhuja jo uuden vauvan syntymästä kouluikään O__o (eli siis koirat hankittiin ennenkö vauva synty ja alettiin "parittaan" kun oli koodi millä saa elukatki hallintaan, sitte vauva kasvo taaperoks, elukoilla koitetaan, ja taapero kouluikäseks lapseks. ei onnaa. )
-vanssukka

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008