Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

keskiviikko 3. syyskuuta 2008

36. Onnen päivä

(Kuvat on sitten jälleen laitettu etukäteen, siksi ko. päivämäärä)
Valmistuttuaan Lassi päätti siirtyä työmaailmaan, ja mieluinen paikka löytyi armeija-alalta.
Ensimmäinen työpäivä alkoi kuudelta aamulla, mutta onneksi Lassilla ei ollut koskaan ollut vaikeuksia herätä aikaisinkin.
Aamun valjettua kasvoi Ninnistä varsin suloinen aikuinen koira :)
Lassi palasi ensimmäisen työpäivänsä jälkeen leveästi hymyillen, vaikka ylennystä ei ollut vielä tullut. Mutta milloinpa positiivisesta asenteesta olisi haittaakaan ollut ^^
Samana iltana juhlistettiin kuopus-Lahjan kasvua teini-iän tuskaan. Myös Linnea oli kutsuttu juhliin, Lotta ei ollut työkiireiden takia päässyt mutta lähetti lämpimät onnittelut pikkusiskolleen.
Kaunis tyttö :) Lahja tahtoi jotain hieman erilaisempaa kuin luonnollisenvaaleat hiuksensa, ja värjäsi ne kuparinvivahtaviksi. Tavoitteekseen tyttö sai suosion, mieltymyksinään alusvaatteiset, meikkaavat simit ja inhokkinaan muokatut hiukset.
Lapsuudenaikainen huone muunnettiin paremmin teini-ikäiselle sopivaksi.
Jos joku luulee että rakkaus ja intohimo katoavat vanhuusiässä, ei se ainakaan päde näihin kahteen. Samuli ja Linda ovat edelleen kuin vastarakastuneita.
Työ oli myös tärkeää molemmille, Linda puttaili mielellään etupihan golf-radalla kasvattaen samalla karismaansa.
Samuli toi pitkästä aikaa mukanaan ylennyksen, nykyisin hän on jo valmentaja.
Ninnille oli hankittu kaveriksi Retu-niminen siperianhusky. Valitettavasti koirien suhde ei näyttänyt alkavan hyvin..
Retu voitti itseään pienikokoisemman Ninnin helposti.
Kiitos tuon tappelun Ninni karkasi kotoa :/ Samuli jätti heti ilmoituksen, toivottavasti se löytyisi pian.
Lahja järkyttyi että perheen rakas lemmikki oli karannut, josta johtuen hänen valmistamansa valmisateria syttyi tuleen. Ruoholaakson palokunta on onneksi ripeäliikkeistä sorttia, eikä pahempia vahinkoja ehtinyt sattua.
Yöllä tapeltiin jälleen, mutta tällä kertaa Retu tyytyi haukkumaan vieressä. Ohi kulkenut pikkukoira oli hyökännyt suden kimppuun, ja kuin ihmeen kaupalla myös voitti tappelun!
Lassi oli viimein uskaltautunut pyytämään Anitan kylään. Lassi yllättyi suuresti kun Anita yht'äkkiä otti kiinni hänen käsistään ja hymyili lämpimästi.
Lassi tunsi jo näin lyhyen tuntemisen jälkeen ihastuneensa naiseen korviaan myöten.
Anita jäi myös illalliselle, ja Lindakin sai tutustua tähän paremmin. Linda hymyili tietävästi kun näki Lassin jäävän useamman kerran tuijottamaan naista ihastuneesti, ja ryhtyi itsekin jo haaveilemaan lapsenlapsista.
Muiden lähdettyä ruokapöydästä Anita hiveli hellästi Lassin kättä hymyillen valloittavaa hymyään. Hän tunsi outoa yhteyttä tähän poikaan, joka oli vasta teini. Hän huomasi toivovansa, että heidän suhteestaan tulisi enemmänkin kuin ystävyyttä.
Anitan lähdettyä kotiin Lassi painui onnellisena pehkuihin unelmoiden muutaman päivän päästä koittavista syntymäpäivistään.
Ei mennyt montaakaan päivää kun Lassi toi töistä ensimmäisen ylennyksensä.
Vanhukset viettivät kahdenkeskistä aikaa aina kun mahdollista. Suloisia ovat :)
Lahjakin tahtoi hieman lisäansiota opiskelun ohella, ja aloitti työt ravintolauralla.
Naapurinpoika oli löytänyt Ninnin ja toi sen takaisin kotiin. Ninni puolestaan oli harmissaan, ettei saanut nauttia vapaudestaan pidempään - kiitos Samulin.
Molemmille koirille laitettiin kaulapannat, että ne olisi helpompi löytää jos karkaisivat vastaisuudessa.
Lassin syntymäpäivä koitti viimein, ja töistä päästyään hän kutsui juhlistamaan - kenenkäs muun kuin ihastuksensa Anitan.
Lassi otti naisen vastaan hymyillen, ja myös Anita oli salaa odottanut tätä päivää; pian he voisivat olla yhdessä virallisesti.
Lassi puhalsi kynttilät malttamattomana toivoen, että Anita pitäisi hänestä aikuisena.
Lassi ei ehtinyt vaihtamaan edes vaatteita, kun Anita alkoi flirttailla hänelle :P Siitä ei ainakaan taida olla epäilystä tykkääkö nainen hänestä.
Lassi kävi nopeasti vaihtamassa vaatteet ja luoksi sitten ulos karanneen Anitan kiinni. Katseltuaan hetken toisiaan silmiin pari jakoi hellän ensisuudelman, ja hetkeä myöhemmin Anita muutti Romppasille.
Muodonmuutos toi naisen kauniit piirteet vielä paremmin esille. Anita on myös perhetavoitteinen, ja unelmoi kultavuosipäivän vietosta rakastamansa miehen kanssa. Luonteeltaan hän on hieman ujo, keskiverto-siisti ja toimelias. Anitaa ei haittaa vaikka mies ei olisi mallinmitoissa ja hajuveden tuoksua hän rakastaa, alusvaatteisillaan liikaa viihtyviä simejä hän puolestaan katso oudoksuen.
Onnellinen nuoripari vetäytyi yläkerran terassille nauttimaan kauniista tähtitaivaasta ja toistensa seurasta.
Meno kävi kuitenkin pian kiihkeämmäksi, ja Lassi ehdotti josko he siirtyisivät makuuhuoneen puolelle. Anita nyökkäsi hymyillen, ja he hiipivät alakertaan varoen herättämästä muita.
Lassi otti Anitan hellästi viereensä, suuteli tätä ja kysyi vielä: "Oletko varma tästä?" Anita alkoi napittaa hänen paitaansa auki, "En voisi olla varmempi." Muuta ei enää sanottu, vaan pari tyytyi nauttimaan toisistaan muulla tavoin.
Pari nukahti viimein vierekkäin ja onnellisina toistensa läheisyydestä.
Aamulla herättyään Anita suunnisti tietokoneelle ja avasi avoimien työpaikkojen palstan. Hän oli aina pitänyt ruuanlaitosta, ja hakeutui ravintola-alalle. Ensimmäinen työvuoro alkaisikin jo parin tunnin päästä, eikä hänen tarvitsisi odottaa Lassia toimettomana kotona.
Samulin yksi intohimo oli grillaus, hodareiden lisäksi syntyivät leikiten myös herkulliset pihvit ja grillatut kasvikset.
Anita palasi pian ensimmäisen työpäivänsä jälkeen kotiin. Lassi oli häntä vastassa, ja tervehti Anitaa tulisella suudelmalla. Irtauduttuaan tästä Lassi hymyili viekkaasti, "Olen tässä miettinyt.."
Ihan yllättäen hän polvistui Anitan eteen ja kaivoi taskustaan rasian. Anitan hengitys salpautui. "..että tekisitkö minusta maailman onnellisimman miehen ja tulisit vaimokseni?" Anita ei epäröinyt hetkeäkään, "Voi kyllä, tietysti tulen!" Lassi pujotti sormuksen tämän nimettömään ja syleili tuoretta kihlattuaan.
"Äläkä epäröi kysyä ihan mitä tahansa, pidän huolen siitä että saat kauneimman hääpuvun ja mistä ikinä oletkaan toivonut," Lassi sanoi hiljaa, ja onnen kyyneleet kihosivat Anitan silmiin. Hän ei olisi voinut toivoakaan parempaa miestä itselleen.
Kihlausta ja tulevia häitä juhlistettiin porealtaassa.. ;)

Toivoisin edes muutaman kommentin ennen kuin laitan seuraavan osan, viime osassakaan ei ollut yhtäkään.. Tahtoisin vaan tietää jos joku tätä lukee.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luin nää kaks osaa samalla kertaa, IHANIA! varsinkin tää :))
mie luen, mutta nyt en oo jaksanut.. o.o No, lupaan kommentoida seuraavia osia :D

Maryna-88 kirjoitti...

Kiitos saaru^^ kommentista! Ei se haittaa jos ei aina jaksa kommentoida, pistää vaan välillä epäilemään seuraako tätä kukaan jos on hiljaista kommenttien saralla :P Mut nähtävästi joku tätä lukeekin.. ^^

Anonyymi kirjoitti...

juu linkitän, ja kiitos paljon :)!

Anonyymi kirjoitti...

Hiukkasenko toi Anita on nätti... Miksei munki simissä olis tollasia kaunokaisia, kaikki ihan kaameita naamakaloja :S

Tosi hyvin kirjoitettu ihana peruslegacy, nää innoittaa aina muakin pelaamaan :)

Koska saadaan jatkoa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ääh... osaan katsoa.com Olihan tuolla uus osa :D Oonpas mä tonttu *pahoittelee*

Maryna-88 kirjoitti...

Anonyymi: Juu mie yllätyin myös suuresti nähdessäni Anitan.. Komeita miehiä sit hankalampi löytää. Mutta kiitos kovasti kommentista ^^

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008