Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

lauantai 22. syyskuuta 2007

21. Pikku prinsessa

Luukas ja Linnea jakoivat keskenään mieltymyksen tuhmiin vitseihin. "Ja sit sillä oli nääin iso.."
"Ööh, kulta..? Kaikki hyvin?" Markus oli hieman ymmällään vaimonsa uupumuksesta ja kasvaneesta ruokahalusta raskauden aikana. Onneksi miehet eivät voi tulla raskaaksi, hän ajatteli usein.
Pian Milla kuitenkin löysi meditoinnin rentouttavan ja ennen kaikkia virkistävän vaikutuksen, ja nukahtelut loppuivat siihen paikkaan. Hän käytti kaiken vapaa-aikansa uuden harrastuksensa parissa, ja sitä olikin runsaasti nyt kun hän oli äitiyslomalla.
Tämän meditointisession keskeytti mahan yllättävä kasvaminen, synnytys oli jo varsin lähellä.
Linneasta kasvoi viimein aikuinen, ja hyvin kaunis sellainen. Hänestä olisi luultavasti tullut perijä, mutta Leevi tahtoi kunnioittaa edesmenneen Mataliinan muistoa valitsemalla perijäksi tämän tyttären.
Niinpä Linnea suuntasi taksilla aloittamaan omaa elämäänsä. Siitä ja muiden ei-perijöiden elämistä näette pienen koosteen tulevaisuudessa :)
Markus oli viimein löytänyt takapihan uima-altaan, ja käytti siellä pulikoiden parhaimmillaan useita tunteja päivässä. Siihen tulisi kyllä muutos laps(i)en synnyttyä..
Milla oli iloinen että edes Luukas asui vielä kotona, olihan sisaruksilla varsin lämpimät välit keskenään vaikka äiti olikin eri.
Sitten koitti päivä, kun kova vihlaisu herätti Millan päiväunilta merkiten synnytyksen alkua. Vaikka hän tällä kertaa oikeasti toivoi lasta, ei koettelemus tuntunut yhtään aiempia helpommalta.
Luukas ehti juuri parahiksi koulusta todistamaan siskontyttärensä syntymää. Tämä järkytti poikaa hieman, mutta pian hän jo riensi onnittelemaan sisartaan. "Minkä annat sille nimeksi?" "Ajattelin Maijua. Mitäs sanot?" "Se näyttääkin ihan Maijulta.." Maiju peri isänsä ruskeat hiukset ja vaalean ihon, äidiltään vihreät silmät.
Luukas päätti säveltää hempeän sävelmän Maijun kunniaksi.
Tullessaan illemmalla töistä Markus sai tietää olevansa nyt pienen tytön isä, ja hän menikin oitis tervehtimään pikkuista. "Sinusta tulee varmasti yhtä kaunis kuin äitisi.. Oikea pikku prinsessa."
Olen etsinyt tätä naista jo pitkään, ja viimein löysin hänet (taisi olla joku Lemmen kaverin kaveri). Vaimoehdokkaita kyllä riittää mutta miehistä on hieman pulaa :S
Milla päätti hieman tutustua tähän naiseen siltä varalta, jos hän vaikka synnyttäisi pojan ja tästä tulisi perijä.
Vauvaikä on armottoman lyhyt, ja pian oli Maijukin piirun verran isompi. Suloinen pakkaus :) Luonteeltaan hyvin toimelias, kiltti ja leikkisä.
Saatuaan tytön nukkumaan Milla houkutteli miehensä makuuhuoneen puolelle, pitäisihän Maijulle saada pian leikkitoveri ;)
Yöpalalle herännyt Markus joutui Mataliinan haamun uhriksi, ja säikähti pahanpäiväisesti. Housutkin kastui :<
Seuraavana päivänä jouduttiin Maiju jättämään lastenhoitajan hoiviin. Mummolla taisi hieman viirata päästä kun kiikutti vaan tuttipulloja vaikka pikkuisella oli kakat housuissa :(
Luukas tuli onneksi pian koulusta, passitti epäkelvon hoitajan tiehensä ja vaihdettuaan Maijun vaipat peitteli tämän kehtoon. Kelpo setä :)
Myös Lempi oli hyvin kiintynyt pikkuiseen. Samoin kuin hän piti Millaa tyttärenään, oli Maiju hänelle kuin lapsenlapsi.
Lempi myös opetti tytön töpöttelemään kahdella jalalla konttailun sijaan.
"Oih, toivottavasti tämäkin on tyttö!" Milla huudahti innoissaan, kun toinen lapsi ilmoitteli olemassaolostaan. "Ehei, kyllä se nyt on poika!" kuului Markuksen kommentti jostain kauempaa. Kumpi onkaan oikeassa, sitä tietoa saamme odottaa vielä tovin.
Nämä haamut ovat kyllä ottaneet Markuksen silmätikukseen. Onneksi mies ei ole niin pelokasta sorttia, että säikähtäisi kuoliaaksi asti.
Viimein kasvoi myös Luukas aikuiseksi. Tuo nenä.. *puistatus* Hänkin muutti heti omilleen, hyvästeltyään ensin sisarensa ja Maijun.
"Heippa veli, tulehan käymään aina välillä! Odottelen innolla kutsua häihisi."
Lempi päätti lopulta pyytää Enniä muuttamaan taloon, hän ei eläisi enää montaa vuotta ja mielekkäämpää olisi elää viimeiset hetkensä kun vierellä oli joku jota rakastaa.
Millan ruokahalu kasvoi mahan myötä (huom. tyhjät kulhot), mutta meditointi auttoi häntä jaksamaan ja myös kahdenkeskiset hetket Markuksen kanssa olivat korvaamattomia.
Mies olikin hyvin innoissaan perheenlisäyksestä, ja näytti sen hellyydenosoituksina vaimoaan kohtaan.
Lempi rengasti rakkaansa, joka on muuten perhetavoitteinen ja toivoo pääsevänsä terästitaaninaiseksi.
Samaan syssyyn vietettiin pienimuotoiset häät, todistajana vain Markus.
Maijun ensimmäinen sana oli isi, aww :) Markus oli hyvin otettu tästä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mä melkeen pelästyin ku näin oman nimeni, mun oikee nimi on nimittäin maiju ja sit ku se näky tossa ni iha pelästyin;D

Anonyymi kirjoitti...

nääh.. miks kaikkien pitää olla inheteroja? mut kivaa tekstiä silti. hhyyiiih.. mitä jos sen yks tyyppi joka muutti pois joka oli millan veli jonka nimee en muista koska täs on niin paljon tyypejä tulee nenänsä kaa kummitteleen ku se delaa? hyih.

-vanssukka

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008