Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

perjantai 28. syyskuuta 2007

22. Ei-niin-tavallista arkea

Enni oli aloittanut lainvalvontauralla heti taloon muutettuaan, mutta sai jo ensimmäisenä päivänä potkut.. Pari päivää murehdittuaan hän otti itseään niskasta kiinni ja aloitti alusta, olisihan hänellä aikaa vielä kymmeniä vuosia elämäntoiveensa toteuttamiseen.
Laitettuaan Maijun illalla nukkumaan Milla tunsi kuinka hänen lapsivetensä menivät ja toinen (tai oikeastaan neljäs) synnytys alkoi. Poloinen Maiju katseli kauhistuneena kehdostaan äitinsä huutoa.
Tämä synnytys oli onneksi nopea, ja pian Milla katseli silmiin toista tytärtään. Tälläkin oli isänsä hiukset ja iho sekä äitinsä silmät. Tulokas nimettiin Miaksi.
Mia saisikin nyt Maijun huoneen vanhempien makuuhuoneen vierestä, sillä seuraavana päivänä koitti jälkimmäisen aika kasvaa hieman pituutta.
Maijusta kuoriutui hyvin leikkisä tyttö, ryntäsi heti huvittelemaan kylpyammeeseen vaatteet vaihdettuaan :) Raskaan työpäivän jälkeen uupunut Enni päätti hakea hieman lisäpuhtia Tarmonaattorista. Valitettavasti juuri ja juuri kultatasolla ollut tavoitemittari vaihtuikin viime tipassa vihreälle, ja ennen kuin ehdin estää ehtivät Ennin tarpeet laskea kaikki punaiselle :/ Sitten alkoikin kamppailu yrittää pitää nainen hengissä.. Mian syntymän kunniaksi muuttivat vanhemmat hieman hiustyyliään ja vaatteitaan.
Tässä vielä Milla edestä.
Maiju sai soman pikku huoneen talon yläkerrasta, jossa nukkuvat myös Lempi ja Enni.
Ennistä puheenollen, hänen kamppailunsa sitten päättyi tähän: nälkäkuolemaan. Vaikea syödä kun energia on täysin nollilla :(Paikalle sattui ensimmäisenä Maiju, joka huusi Lemmen apuun. Lempi aneli kädet ristissä rakkaansa puolesta, ja saikin mahdollisuuden pelastaa Enni kuoleman kynsistä.Lemmellä oli onnea ja Enni palautettiin elävien kirjoihin. "Kiitos", hän kuiskasi halatessaan Lempeä hellästi.Aivan kunnossa Enni ei tainnut kuitenkaan olla, vaan sekosi hetkellisesti kummituksen säikäytettyä hänet. Psykiatri onneksi osasi hommansa ja nainen tokeni lopulta. Takapihalle rakennettiin pieni saareke hautakiville (jostain muistelen lukeneeni, että veden pitäisi estää kummitusten liikkuminen), mutta ainakin osa niistä pääsi edelleen vaeltelemaan vapaasti :/ Milla tahtoi eroon raskauskiloistaan, ja esittelikin tavoitteensa saavutettuaan ylpeänä muskeleitaan ohikulkijoille ;)
Rehkimisestään uupuneena Milla painui päiväunille, eikä herännyt edes ensimmäisen kymppinsä saaneen Maijun kiljuntaan.
Myös aikuiset menestyivät työpaikoillaan, sekä Markus.. ..että Lempi ansaitsivat ylennykset. Kumma kyllä Markus on askeleen pari lähempänä talousneron titteliä, vaikka Lempi on ollut alalla kauemmin.
"Jos jaksat oottaa muutaman vuoden kunnes oon aikuinen, sit me voidaan mennä naimisiin!" Kumma kyllä tämä pari osaa sitten esitelty komistus näytti varsin innostuneelta Maijun ehdotuksesta :D Enni rakasti pientä Miaa syvästi, vaikkei kuulunutkaan varsinaisesti sukuun. Itse hän haaveili vielä jonain päivänä adoptoivansa pienen tytön tai pojan Lemmen kanssa. Kenties, kenties..
Miastakin kasvoi ennen pitkää taapero, ja hyvin paljon samannäköinen kuin Maiju samanikäisenä. Luonnekin on täysin sama, eli kyseessä on hyvin toimelias, leikkisä ja kiltti taapero :)
Enää ei ollut Ennikään saanut potkuja, ja osasipa ainoana tästä perheestä iloita ylennyksistään kunnolla!
Enni himosi lisää ylennyksiä, ja kohotti kuntoaan kuntolaitteen lisäksi juoksuradalla. Aluksi hän tahtoi vain mätkähtää mahalleen hiekkaan, mutta alkoi se lopulta sujuakin. Aiemmasta poiketen hankittiin taloon tällä kertaa kaksi pientä koiraa, töpöhäntäinen naaras nimeltään Sira..
..ja ruskea uros nimeltään Saku. Näiden kahden välille toivottiin tottakai pientä säpinää :>Milla oli jälleen alkanut kärsiä tutusta pahoinvoinnista ja vatsanseutukin oli hieman pyöristynyt. Hän päätti uskoutua epäilyksistään Ennille. "Luulen olevani jälleen raskaana.. Mitähän Markus sanoo?" Enni kehoitti kertomaan miehelle mitä pikimmin. "Varmasti lapsi on toivottu." Milla kertoikin Markukselle asiasta heti tämän tultua illalla töistä, ja mies oli onnessaan uutisesta. "Ehkä saamme tällä kertaa pienen pojan."
"Oho, en uskonut tämän olevan vielä näin pitkällä!" Milla ajatteli, kun vatsa pyöristyi jo toistamiseen vain pari viikkoa sen jälkeen kun hän oli kertonut asiasta Markukselle. "No, parempi näin. Minähän vanhenenkin kohta, pikkuinen ehtii nyt kasvaakin pari vuotta ennen sitä."
Markus kulki jo aika pramealla kyydillä töihin, uran huippu ei liene kaukana.
Enni auttoi vapaapäivinään lastenhoidossa, ja Mia mm. oppi potalle hänen ansiostaan.Talossa aiemmin ainoana lemmikkinä ollut Kati ei tullut toimeen Siran kanssa, ja koirien erimielisyydet kärjistyivät lopulta kunnon tappeluun. Milla seurasi kauhuissaan taistoa ja pelkäsi pienen Siran puolesta, mutta kuin ihmeen kautta tämä voittikin itseään isomman koiran! Kati lähetettiin löytäeläinkeskukseen etsimään kotia, jossa ei olisi muita lemmikkejä.Häiriötekijän poistuttua pääsivät Sira ja Saku läheisempiin tunnelmiin keskenään :>Millakin oli tutustunut viimeisen raskautensa aikana Tarmonaattoriin, mutta Ennin tapauksesta viisastuneena piti erityisen huolen olla menemättä laitteeseen liian alhaisella tavoitepalkilla. Synnytys alkoi myöhään illalla, Millan ollessa kylvettämässä Sakua. Huuto sai paikalle myös Lemmen ja Ennin, jotka myöhäisestä ajankohdasta huolimatta eivät olleet vielä nukkumassa.
Markuksen ennustus/salainen toive toteutui, ja kuudennen sukupolven kuopus oli poika. Muuta eroa ei siskoihin olekaan kuin sukupuoli. Tällä kertaa Milla kysyi mielipidettä nimestä myös mieheltään, ja yhteistuumin sai vastasyntynyt nimekseen Mika.
Tämä kuva on taas vain tällainen todiste lastenhoitajien epäpätevyydestä x( Millakin pääsi vihdoin jatkamaan töissä, ja olikin jo ensimmäisenä iltana yhden ylennyksen lähempänä tavoitettaan :)Sitten juhlittiin jälleen Mian synttäreitä. Maiju oli asiasta innoissaan, saisihan hän nyt ikäisensä leikkitoverin. Mia kasvoi hymy korvissa nätiksi tytöksi. Vaikea kuitenkaan vielä sanoa, kumpi tytöistä onkaan perijä (Mikan kasvamista tuskin jaksan odottaa).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuon Millan uuden hiustyylin saisi..? :o

Maryna-88 kirjoitti...

Hitsiläinen kun en muista sen sivuston nimeä, se oli joku erikoisempi.. Yritän ottaa selville!

Anonyymi kirjoitti...

mööh.. täytyyn nyt sit sanoo kai jotain rakentavaakin. (tai siis yrittää olla rakentavaa.) Tässä tuppas oikeestaan tarina oleen hiukkasen tylsempi kun aikasemmissa osissa, ja odotin ehkä hiukkasen korkeempaa tasoo. joo, tiiän et täs on vielä monta osaa ennenkö pääsen tuoreimpaan, ja en tiiä onko niissä, mutta perijätauluja vois näyttää koko komeudessaan sillain että ois suoraan edestä, koska se mitä aiemmin oli siihen ekaan miesperijään asti (en muista nimeä) niin kuvakulma oli vinossa eikä ensimmäisestä, alkuperäsestä isoisoisoisogradgradgradisoisogradäidistä näkyny kunnolla oikein kasvoja. että ois kiva katos tutkailla tätä evoluutioo XD

-vanssukka

pöpi kirjoitti...

mistä oot hommanuut noita hienoja vaatteita ja hiuksia??????????!!!!!

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008