Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

torstai 4. lokakuuta 2007

23. Synttäreitä kerrakseen

Aika taas palata takaisin tarinan pariin :) Siran synnytys alkoi eräänä iltapäivänä keskellä ruohokenttää. Montakohan karvakuonoa on luvassa? Tällä kertaa vain yksi. Sepeksi ristitty urospentu omaa isänsä vihreät silmät.
Samana iltana oli aika Millan saavuttaa uuri ikävaihe, se kaikkein arvostetuin: vanhuus. Milla ei stressannut turhia harmaista hiuksista ja rypyistä vaan puhalsi kynttilät hymy huulillaan. Ennen kuin Milla pääsi käymään vaatekaapilla täytyi vielä auttaa pikku-Mikaa kasvamaan. Mika omaa täysin saman luonteen kuin sisarensakin. Tässä siis arvokkaasti vanhentunut Milla. Harmaantumisen lisäksi hänen hiuksensa kasvoivat roimasti pituutta, mutta se sopii hänelle hyvin :)
Maijusta ja Miasta oli lapsuusvuosina tullut parhaat ystävykset, jopa koulukaverit jäivät taka-alalle. Tytöt ovat muuten todella samannäköisiä, Maiju (vas.) ehkä hivenen kauniimpi.
Tunnollisena isänä Markus huolehti kaikista Mikan opetuksista ja sen verran ajoissa, että lopputaaperoikänsä poika saisi vain nauttia pitkistä yöunista ja lempileluillaan leikkimisestä. Lemmestä oli iän myötä tullut hieman kärttyinen mummo. "Ja minähän tiirailen ketä haluan, ettäs tiedät!" "Kahjo mummo.." Perheensä seurassa hän oli tietenkin oma rauhallinen itsensä, mutta ääntä kyllä lähti kun oli kyse jonkun syntymäpäivistä. Tällä kertaa juhlittavia oli kaksin kappalein; Maiju kasvaisi teiniksi ja Markus vaimonsa tavoin vanhukseksi. Maijusta kuoriutui kaunis nuori nainen, ja arpa soi hänelle tietotavoitteen. Äitinsä poliisinammattia vastaan kapinoidakseen tyttö toivoo ylenevänsä rikollisuran huipulle. Maiju pitää simeistä jotka tuoksuvat itselleen parfyymin sijaan ja käyttävät meikkiä, mutta uima-asua hän ei pidä sopivana asuna ainakaan julkisilla paikoilla.Markus säilyi myös melko hyvin, ja sai peräänsä joukon vislauksia vaimoltaan (joka oli tietenkin iloinen, ettei näyttäisi enää miestään vanhemmalta).
Molemmat muuttivat vaatteensa ja hiustyylinsä hieman paremmin ikäisilleen sopiviksi.
Tällä kuvalla ei ole mitään erityistä merkitystä, oli vaan pakko laittaa kun toiset näyttivät niin suloisilta nukkuessaan :)Seuraavana aamuna koko perhe (Mikaa lukuunottamatta) kokoontui yhteiselle aamiaiselle, mikä on tässä talossa melko harvinaista vaihtelevien työaikojen takia.
Tavallisesti vanhentuminen voi hidastaa uralla etenemistä, mutta ei Markuksen tapauksessa. Jo kasvuaan seuraavana päivänä hän saapui töistä talousneroksi ylenneenä! Ikuinen platinamieliala ja toinen platinahauta on näin taattu. Milla onnitteli miestään tämän saavutuksesta lämpimästi halaten. Myöskään hänellä ei ole enää montaa ylennystä jäljellä. Seuraavana aamuna Markus lähti töihin komeasti yksityisen helikopterin kyyditsemänä ;) Maiju aloitti unelmansa tavoittelemisen hakeutumalla rikosalalle.Illalla juhlistettiin vuorostaan Mikan varttumista. Huh, ei taaperoita vähään aikaan!Tämmöinen poika hänestä kasvoi :) Maijulla ja Millalla jotenkin epäilevät ilmeet..?
Mikan kasvun kunniaksi ja oman kyllästymiseni vuoksi jyrättiin Romppasten talo maan tasalle ja tilalle nousi uusi muhkeampi lukaali. Tähän loppuun huone-esittely.
Tältä näyttää eteinen, seinän takana pikkutaulua vastapäätä on vielä puhelinpöytä.Keittiö/yhdistetty ruokasali. Ikkunasta näkyy osa koirien aitausta.
Eteisestä toiseen suuntaan mentäessä tullaan olohuoneeseen. Nuo kierreportaat (modista) poistin melko heti ja laitoin tilalle tavalliset. Eteisestä pääsee myös vanhempien makuuhuoneeseen, josta johtaa ovi puolestaan.. ..pieneen lastenhuoneeseen, tällä hetkellä käyttämättömänä.
Alakerrassa on tietenkin myös WC/kylpyhuone. Portaita noustuaan tulee isovanhempien makuuhuoneeseen, josta löytyy myös toinen talon maalaustelineistä. Oikeanpuoleinen ovi vasemmalla seinällä.. ..johtaa tyttöjen makuuhuoneeseen.Tyttöjen makuuhuoneen vierestä löytyy toinen WC/kylpyhuone.
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä pojan makuuhuone, jonne sisäänkäynti isovanhempien huoneen toiselta puolelta.

Toivon ahkerampaa kommentointia, ja minut saa vapaasti linkittää!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot aivan mahtava sisustaja!! En älyy millee osaat!! ;O
Muutenkin, hyvä jakso, jatka samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä. UPEA talo!

Anonyymi kirjoitti...

USKOMATONTA! Mutta totta;) susta pitäis tulla oikeestikkin sisustussuunnittelija:)

Maryna-88 kirjoitti...

Voi, kiitoksia kaikille teille :D Nyt vasta lueskelen näitä vanhoja kommentteja ja lämmittää kyllä mieltä tuollaiset kehut ^^ (ja täytyy kyllä myöntää et rakastan oikeassakin elämässä sisustamista.. :))

Anonyymi kirjoitti...

*kuolaa* sisustus <33 toi talon esittely loppuun oli aivan ihana. mutta missä oli sukutaulut?(kuolaan vieläki niiden perään)

-vanssukka

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008