Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

torstai 11. lokakuuta 2007

24. Saavutuksia

Sepe kasvoi suloiseksi vihreäsilmäiseksi pikku koiraksi :) Oli jälleen aika kutsua yksityiskoulun rehtori kylään, ja uudenuutukaista taloa kehtasikin esitellä ulkopuolisille.
Valitettavasti Hra Valkonen osoittautui hyvin nyrpeäksi keskustelemaan, hän torjui kerta toisensa jälkeen sekä Maijun, Millan että Markuksen yritykset hieman nostaa jutustelupisteitä.
Se oli viimein Enni, joka sai hymyn rehtorin huulille ja hyväksyvän nyökkäyksen. Hän myös esitteli herralle uutuuttaan hohtavan talon, ja kierroksesta ansaittiinkin runsaimmat pisteet.
Illan kruunasi Millan pravuuri, täytetty kalkkuna perunamuusin ja vihannesten kera, ja kaikki kolme lasta pääsivät seudun arvostetuimpaan yksityiskouluun :)
Kerrosta ylempänä Lempi oli seonnut täysin, odotin kyllä aivan päinvastaista reaktiota yksityiskouluun pääsystä?
Mitään kovin vakavaa vahinkoa ei Lemmen pääkoppa onneksi kärsinyt, ja terapeutin neuvoilla hän sai itsensä taas jaloilleen.
Seuraavana päivänä Milla saapui töistä ehkä hieman hölmistynyt ilme kasvoillaan. Ihmekös tuo, hän yleni juuri terästitaaninaiseksi ja saavutti elämäntoiveensa!
Lempi ei ollut vielä ehtinyt oman uransa huipulle, mutta sai aina silloin tällöin kyydin Markuksen yksityiskopterilla. Kone vaan oli Lemmen vanhoille korville turhan kovaääninen :P
Tässä hieman jälkikäteen rakennettu takapiha; pieni uima-allas ja kivinen poreallas..
..sekä hautausmaa. Tyydyin tavalliseen kun vedellä ympäröidystä ei ollut mitään suurempaa hyötyä (ei pitänyt kummituksia loitolla talosta).
Töistään ja koulusta uupuneena Lempi ja Mika ottivat yhteiset nokoset olohuoneen sohvilla :)
Ainakin Maiju osasi tietotavoitteisena arvostaa yksityiskouluun pääsyä - ja tietysti tyylikäs koulupuku oli vain plussaa.
Koulusta päästyään Maiju vetäisi ylleen arkivaatteet ja lainasi äitinsä autoa mennäkseen hieman kiertelemään Stadin menomestoja.
Ensiksi tyttö eksyi baariin, mutta ollessaan liikkeellä autolla tilasi pelkän mehupaukun. Mutta mitä ihmettä tuo baarimikko oikein röyhistelee?
Tanssilattialla Maiju iski silmänsä tummaan Leimuun, ja päätti iskeä heti kiinni kun muita teinityttöjä ei ollut näköpiirissä.
Valitettavasti poika piti Maijua turhan innokkaana ja torjui tämän flirttailuyritykset. No, eipä hänestä olisi kuitenkaan ollut hyötyä suvun jatkamista ajatellen.
Seuraavassa paikassa Maiju päätti ottaa hieman huikopalaa samalla tarkastellen ohikulkijoita. Ketään Joonas Karstaa kummempaa ei paikalle sattunut, mutta tuo tarjoilija on melko nätti.
Sulatellessaan ateriaansa Maiju teki pikku kävelyn läheisessä puistossa, ja tapasi tällaisen punapäisen miekkosen. Ihan hyvä, ihan hyvä..
He juttelivat tovin ja Maiju pyysi kaiken varalta miehen numeron. Hän on hyvä ehdokas vaikkei kaikkein paras. Sitten olikin jo aika palata kotiin.
Markus päätti viettää viimeiset vuotensa eläkkeellä, olihan hän ansainnut jo sievoisen summan elämänsä aikana ja platinahautakin oli taattu.
Mia kasvaisi teiniksi seuraavana iltana, ja viimeisenä lapsuusyönään hän uneksi vain kasvustaan ja siitä, miltä näyttäisi isompana. Olihan hän sitä paitsi vielä mukana perijäkilvassa..
Markuksen ja Millan rakkaus ei ollut hiipunut vuosien saatossa, ja heillä olikin rutosti yhteistä aikaa nyt kun Markus oli eläkkeellä ja Millallakin töitä vain muutamana päivänä viikossa.
Suhde ei ollut aina pelkkää hempeilyä, vaan vanhukset osasivat pitää hauskaa vauhdikkaamminkin ;)
Markus ei ehtinyt edes vaihtaa sopivampia vaatteita, kun malttamaton Mia tahtoi puhaltaa kynttilät jo paria tuntia ennen kuutta.
Kaunis tytöstä kasvoikin :) Muuten hyvin paljon Maijun näköinen mutta kasvot ovat hivenen leveämmät. Tavoitteeksi tuli tieto ja elämäntoiveeksi äitinsä tapaan terästitaaninainen. Myöskään Mia ei niin välitä jos mies ei ole suihkunraikas 24/7 tai käyttää silmälaseja, mutta punahiuksista miestä hän ei huoli.
Kuudelta Maiju saapui töistä teiniuransa huipulle ylenneenä :>
Sisarukset lähtivät yhdessä juhlimaan saavutuksiaan autolla, jonka Milla oli heille yhteiseksi ostanut.
Ketään varteenotettavaa sulhasehdokasta ei näkynyt, mutta paikallinen vampyyrineiti kiehtoi tietotavoitteista Maijua kovasti. Nainen on kyllä kauniskin, ehkä hänet voisi tutustuttaa tuleviin sukupolviin..
Saipa Maiju kokeilla hurjaa Magnetohytkytintäkin, tosin kyyti ei loppunut ihan toivotulla tavalla. Mia jätti kokeilun suosiolla väliin, ja tytöt palasivat kotiin läksyjen ääreen.
Vanhusten aamuinen hempeilyhetki keskeytyi kun Millan työpäivä alkoi, ja Markus katsoi ihmeissään kun hänen vaimonsa kohosi ilmaan ja katosi pilvien sekaan. Tämä oli uutta minullekin!
Millan kanssa samalla uralla työskentelevä Enni oli puolestaan vasta karhuryhmän johtaja, mutta hän tuskin jääkään taloon vanhusikään asti.
Maiju leikkautti hiuksensa lyhyemmiksi ja kiharsi ne söpösti. Tyyli sopiikin hänelle mainiosti ^^
Rosvojen jahtaaminen ja kaupungin järjestyksen ylläpitäminen alkoivat käydä Millalle turhan raskaiksi, olihan ikääkin kertynyt jo oli 70 vuotta. Myös hän jäi eläkkeelle, että saisi nauttia lapsiensa ja miehensä seurasta mahdollisimman paljon.
Ensi osassa selviääkin 6. sukupolven perijä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uuu.. Tarinasi (tai no, LC:si) on aivan ihanaa luettavaa! Jään seuraamaan innolla, linkittäisitkö? se olisi suuri ilo.

Maryna-88 kirjoitti...

frankie: Kiitos kommentista, linkitän toki sinut :)

Anonyymi kirjoitti...

Jänskä tosiaan tuo terästitaaninaisen töihinlähtö. :D Itse en vielä ole moista saanut nähdä.

Anonyymi kirjoitti...

vitsi nyt vaikka siis se on jo päätetty sailaisesti toivon että Mia ois suvun jatkaja, mut jotenki kuitenki musta tuntuu että Maiju jatkaa. edelleen mulle ne legacysukuperijä(tär) taulut näyttääkö?
-vanssukka.

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008