Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

torstai 17. tammikuuta 2008

30. Samulin haave toteutuu

Viimein oli koittanut Samulin kauan odottama päivä: vihdoin hän varttuisi mieheksi! Mieheksi, josta Lindakin voisi tykätä enemmän kuin ystävänä, hän lisäsi mielessään ja puhalsi kynttilät.
Tämä itsevarman näköinen nuori herra tässä on seitsemännen sukupolven perijä :) Komia on, ei voi muuta sanoa. Ilme on aiheestakin tyytyväinen; Samuli oli juuri kutsunut Lindan vierailulle kotiinsa.
Linda ei voinut uskoa silmiään. Oliko tämä se ujosti hymyilevä teinipoika, johon hän oli ensimmäisenä tutustunut muutettuaan Ruoholaaksoon? Samuli hymyili tyytyväisenä naisen hämmentyneelle ilmeelle, ja ohjasi tämän läheiselle penkille.
Istuttuaan hetken hiljaa paikoillaan Samuli hivuttautui vaivihkaa lähemmäksi Lindaa ja kiersi kätensä hellästi tämän hartioiden ympärille. "Linda, minä olen tykännyt sinusta jo pitkään, oikeastaan siitä hetkestä lähtien kun näin sinut ensimmäisen kerran.." Lindan silmät suurenivat ensin hämmästyksestä, mutta sitten hän hymyili. "Sitten en olekaan ainoa, joka on toivonut tältä ystävyydeltä jotain enemmän.." Samuli nosti varovasti Lindan syliinsä, ja kuiski tämän korvaan helliä sanoja. Molemmilla oli perhosia vatsassaan, ja Samulin jännitys kasvoi kun hän kysyi hiljaa: "Haluaisitko sitten muuttaa kanssani asumaan tänne, vanhempieni luokse?" Linda katsoi Samulia hetken silmiin, ja nousi sitten vaivihkaa tämän sylistä seisomaan. "Minun.. täytyy miettiä asiaa. Älä käsitä väärin, välitän sinusta paljon. Tämä on vain niin iso päätös.."
Hetken pettymys paistoi Samulin kasvoilla, mutta sitten hän nousi seisomaan ja suuteli Lindaa. "Totta kai ymmärrän, että tarvitset mietintäaikaa.. Jaksan kyllä odottaa." Linda kiitti Samulia ymmärryksestä, ja halasi tätä vielä hyvästiksi ennen kuin loittoni pimenevään iltaan. Samuli katseli haikeana naisen perään, kunnes väsymys vei voiton ja hän painui nukkumaan.

Samuli uneksi koko yön ihanaisesta Lindasta, ja aamiaista syödessään päätti ehdottaa tälle tapaamista lounaan merkeissä. Ajatus naisen näkemisestä sai häneen puhtia, ja aamutoimet kuluivat kuin siivillä.
Hieman yhdentoista jälkeen Samuli käveli puhelimen luo ja valitsi Lindan numeron. "Hei, se olen minä.. Huvittaisiko sinua lähteä lounaalle tunnin päästä?" Langan toisesta päästä kuului myöntävä vastaus, ja Samuli hymyili tyytyväisenä. "Hyvä, nähdään sitten Rollon piilopaikassa kahdentoista kieppeillä? Selvä, hei."
Pari tapasi sovittuun aikaan, ja Samuli pyysi heille rauhaisaa kahden hengen pöytää sekä pullon kuohuvaa.
Ruuan tultua Samuli nosti kuohuviinilasiaan hymyillen. "Nostaisin maljan koko ravintolan kauneimmalle naiselle!" Linda hymyili kommentille, eikä Samuli voinut olla huomaamatta vienoa punaa naisen poskilla.
Ruoka uhkasi jäähtyä lautasille, kun pari unohtui katselemaan toisiaan hellästi silmiin. "Kiitos, että kutsuit minut.."

Saatuaan lautasensa tyhjiksi Samuli johdatti Lindan hiljaiselle tanssilattialle, ja pari tanssi monta hidasta kappaletta nauttien toistensa seurasta.
Samuli laski päänsä Lindan olkapäälle ja huokaisi onnellisena. Tänään, tänään hän kysyisi uudestaan muuttaisiko Linda hänen luokseen..
Nyökäten hiljaa itselleen Samuli vetäytyi kauemmas Lindasta ja siirsi vaalean hiuskiehkuran tämän kasvojen edestä. "Tahtoisitko tulla käymään luonani..?" Linda nyökkäsi hymyillen, ja pari asteli käsi kädessä ulos jossa Samulin auto heitä odotti.
Kotipihalle päästyään Samuli veti naisen tiukkaan syleilyyn, mutta ennen kuin hän ehti esittää kysymystään Linda kuiskasi: "Kyllä, muutan luoksesi." Yllättävästä käänteestä toivuttuaan Samuli halasi rakastaan yhä lujemmin, lähettäen äänettömän kiitoksen yläkertaan ^^
Kaiken sen meikin ja teiniajalta tyyliin jääneen lätsän alta paljastui kaunis nuori nainen. Linda on tavoitteeltaan mammona, ja luonteeltaan melko siisti ja toimelias. Hän unelmoi vielä saavuttavansa talousneron arvostetun viran. Lindaa ei hetkauta, vaikka mies ei ole mallinmitoissa eikä aina tuoksu suihkunraikkaalle, mutta punaisia hiuksia hän pitää miehillä luonnottomina.
Kiitokseksi ihanista treffeistä Linda jätti Samulille oven taakse kimpun tulipunaisia ruusuja ja itse kirjoittamansa runon :)
Löydettyään lehdestä haaveilemansa työn liiketalousuralla Linda sanoi itsensä irti entisestä poliisivirkailijan pestistään.
Samuli esitteli rakkaansa ylpeänä vanhemmilleen, ja Samikin silmäili poikansa löytöä varsin hyväksyvästi. Kunhan pitäytyy itse vaan enemmän omanikäisessä vaimossaan ^^
Vaimosta puheenollen, Linda tuli loistavasti juttuun myös Maijun kanssa; naiset jakoivat samankaltaisen huumorintajun. Maiju ei malttanut odottaa, että Samuli kosisi tätä viehättävää neitosta ja että he alkaisivat tehtailla hänelle lapsenlapsia ;)
Tietämättä äitinsä toiveesta Samulilla oli samankaltaisia suunnitelmia kultansa varalle. Myöhemmin samana iltana hän johdatti Lindan yläkertaan ja halasi tätä hellästi. Irrottauduttuaan halauksesta hän hymyili. "Linda.."
Samuli polvistui Lindan eteen, joka pidätti hengitystään. "N-niin, Samuli..?" Samuli alkoi kaivaa jotain taskustaan. "Sinähän tiedät, miten paljon minä sinua rakastan, ja uskon.. Toivon, että sinä tunnet samoin." Linda nyökäytti päätään, liian jännittynyt puhumaan. "Joten.."
Samuli veti esiin samettisen sormusrasian ja avasi sen. "..tuletko vaimokseni?" Linda päästi viimein henkäyksen jota oli pitänyt, ja katseli lumoutuneena kauneinta ikinä näkemäänsä sormusta. Ikuisuudelta tuntuvan hetken kuluttua hän nyökkäsi. "Kyllä.. Kyllä, minä tulen vaimoksesi!" Samuli pujotti onnellisena sormuksen Lindan sormeen.
Linda hyppäsi haltioissaan Samulin kaulaan, ja onnen kyyneleet virtasivat hänen poskilleen. Tästä hetkestä hän oli unelmoinut koko elämänsä: tulla kosituksi mieheltä, jota hän rakasti koko sydämestään.
Kerrottuaan ilouutiset myös Samulin vanhemmille tuore kihlapari vetäytyi omaan rauhaan makuuhuoneen puolelle, jossa loppuilta sujui hellissä tunnelmissa.
Pari nukahti onnellisena toistensa syleilyssä :)
Vanhukset menestyivät töissään varsin verkkaisesti, siitä huolimatta että taitoja ja ystäviä oli tarpeeksi ja töihin mentiin hyvällä mielialalla :/
Työvaikeudet unohtuivat hetkeksi, kun koitti aika Lindan ja Samulin virallistaa liittonsa.
Molemmat olivat kirjoittaneet itse lyhyet valat, joita lausuttaessa yksi jos toinenkin vieraista herkistyi.
Ilta hämärtyi juuri parahiksi, kun Samuli pujotti vihkisormuksen vaimonsa nimettömään.
You may kiss your bride.. Aww :)
Kakun leikkuussa Samuli innostui hassuttelemaan, mutta Lindakin onneksi otti asian huumorilla vaikka saikin kermavaahtoa naamansa :>
Juhliin oli valmistettu jos jonkin sorttista ruokalajia, joskin loppujen lopuksi valtaosa vieraista oli kiinnostuneempia tuijottamaan teeveetä sisätiloissa.. Tämä ei kuitenkaan nuorta paria häirinnyt, he olivat liian keskittyneitä toisiinsa huomatakseen mitään muuta ^^
Kun juhlat viimein päättyivät ja vieraat palasivat koteihinsa, Linda ja Samuli haettiin limusiinilla läheisen maalaishotellin hääsviittiin, jossa he nauttivat hemmottelusta ja toisistaan kenenkään häiritsemättä.
Arkeen palattiin virkistyneinä, mutta kova flunssa piinasi vuorollaan jokaista perheenjäsentä viipyen kauimmin Sallassa, joka olikin monta päivää poissa koulusta lepäämässä.
Linda palasi ensimmäisenä työpäivänään töistä, ja sai huomata odottavansa ensimmäistä lastaan! Ihanaa, en malta odottaa että saan kertoa Samulille!
Samuli palasikin omalta työpaikaltaan vain hetkeä myöhemmin ylennyksen saaneena. Linda halasi miestään tervehdykseksi, ja kertoi uutiset tulevasta jälkikasvusta. Mies oli ilman muuta haltioissaan kuullessaan, että tulisi isäksi ^^
"Hienoa, pääsittehän te viimein asiaan!" Maiju huudahti illallispöydässä, ja Linda katsoi häntä ymmällään - eihän hän ollut vielä kertonut vauvasta! "Kyllä minä näen tällaiset asiat, tyttöseni," Maiju sanoi kuin lukien Lindan ajatukset, ja vinkkasi tälle silmää.
Sinä yönä Linda nukkui rauhallisesti haaveillen tulevasta lapsestaan ja elämästään rouva Romppasena :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ekaekaeka! :D Ihana LC, tää on taidettu jo sanoa monta kertaa. :P Jatka vaan, mie ainakin luen loppuun asti. Hope so you jatkat tätä pitkään :D

Maryna-88 kirjoitti...

Kiitos s^^! Kyl mie tän aion ainakin päätökseen viedä elikkäs kymmenenteen sukupolveen.. Jos en sen jälkeen enää jatka nii alotan uuden legacyn :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan mahtava!! Oon ihan haltioissani! Ihan sanankuvaamaton lecagy!!! Tuleeko vielä jatkoa??!
Kysyisin muuten, että mistä taaperoille kuuluva peili juttu ja rumpmut ovat ladatut?

Anonyymi kirjoitti...

Jatka jatka jatka... Äkkiä, nyt, heti! :)

Maryna-88 kirjoitti...

ambzu: Kiitos kehuista! :) Kyllä jatkoa on tulossa mahdollisimman pian.. Taaperopeili on modthesims2.comista, rumpua en näin äkkiseltään muista mutta yritän ottaa selville!

anonyymille myös kiitokset kommentista ^^

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ja romanttinen kosinta aww kirjotat niin hyvin <3 Samuliki on niin jännän näköne ja Linda nyt on niin nättimys että huhhuh, nii että kuinkas sööttejä vauvoja tulossa? <3. mut vaikka suurin osa tauluista puuttuu nii vähä saan raivarin jos tästä ei maalata ):

-vanssukka

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008