Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

tiistai 22. tammikuuta 2008

31. Uusia perheenjäseniä

Lindan vatsa alkoi olla jo varsin valtaisa, ja kaksosten mahdollisuus oli pyörinyt naisen mielessä useampaan otteeseen. Asia ei jäänyt huomaamatta myöskään Samulilta, mutta hän päätti pitää ajatuksensa salassa, tietämättä että Linda pohti aivan samaa.
Työ auttoi pitämään miehen ajatukset välillä muualla kuin tulevien jälkeläisten määrässä, ja ylennyksiä kertyikin vähintään joka toinen päivä :)
Äitiysloman aikana oli parin välillä muodostunut jo rituaaliksi, että Linda toivotti miehensä tervetulleeksi kotiin töistä. Samalla Samuli tervehti myös maha-asukkia/-asukkeja ^^ "Synnyhän pian pikkuinen, isi alkaa olla jo kärsimätön.."
Samikin tunsi aika ajoin katseensa harhailevan poikansa varsin kauniiseen vaimoon.. Ja niinhän sitä sanotaan, että raskaana ollessaan nainen on kauneimmillaan :P
Simokin tunsi kaipaavansa rinnalleen omaa rakasta, ja kääntyi huolissaan ennustajaeukon puoleen. "Toivoisin tapaavani jonkun nätin tytön, vaikka vähän vanhemmankin.. Auttaisitko?" Eukko hieroi ahneesti käsiään yhteen, "Kunhan vain hinnasta sovitaan.." Simo lätkäisi naisen käteen täydet 5000 simoleonia, ja tämä alkoi manata kristallipalloonsa tuijottaen sekalaisia sanoja..
Taivaasta tipahti tosiaankin selvästi Simoa vanhempi naishenkilö, joka esitteli itsensä Miinaksi. Mitähän hän ajattelee minusta, vaivaisesta pojanklopista..
Pari tuli kuitenkin juttuun varsin hyvin, ja Simo uskaltautui jopa pieneen ujoon flirttiin jota Miina ei kuitenkaan torjunut. Treffit loppuivat varsin lyhyeen, kun..
..kylpyyn menossa ollut Linda alkoi äkkiä huutaa kivusta. Synnytys oli alkanut! "En kestä tätä kipuaaaa...!!" Simo katseli seuralaisineen avuttomana vierestä, kun Linda saattoi maailmaan esikoisensa..
Pienet vihreät silmät tuijottivat väsynyttä Lindaa silmiin, tyttö peri myös isänsä mustat hiukset ja äitinsä vaalean ihon. Samassa Linda kuitenkin tunsi uuden muljahduksen vatsassaan..
Hän laski Lotaksi ristimänsä vauvan varovasti lattialle..
..sillä synnytys ei ollutkaan ohi, perheeseen tulisi kuin tulisikin kaksoset!
Muuten identtinen sisarensa kanssa (molemmat perivät vihreät silmänsä Maiju-mummolta), mutta äitinsä vaaleat hiukset omaava tyttö sai nimekseen Linnea. Linda hymyili uupuneena mutta onnellisena; hänestä oli kertaheitolla tullut kahden suloisen tytön äiti.
Samuli saapui juuri parahiksi töistä pari tuntia myöhemmin, kun Linda oli käynyt sairaalassa tarkistuksessa. Tuore isä lumoutui heti vaimonsa sylissä lepäävästä Linneasta. "Käyhän katsomassa lastenhuoneessa, yllätyt varmasti." Samalla Linda ojensi Linnean miehensä syliin, ja lähti itse hymyillen valmistamaan illallista.
Samuli totisesti yllättyi, kun lastenhuoneeseen olikin ilmestynyt toinen kehto, josta häntä katseli pieni silmäpari. Hän katsoi vuorotellen sylissään makaavaa Linneaa ja kehdossa siristelevää Lottaa, eikä voinut muuta kuin hymyillä. Olen kahden tytön isä..
Maijunkin hymy levisi korviin hänen saavuttua töistä ja kuultuaan tulleensa mummoksi, eikä tilannetta myöskään pahentanut uusi ylennys :) Pahoin kuitenkin pelkään, että uran huippua Maiju ei ehdi saavuttaa ennen kuolemaansa..
Kaksoset nukkuivat paljon ensimmäisinä kuukausinaan, ja Linda pystyi rentoutumaan mieliharrastustensa - shakin ja maalauksen - parissa.
Maiju auttoi enemmän kuin mielellään kaksosten hoidossa, muistaen vielä itsekin miten tärkeää pienten lasten äidin oli saada myös omaa rauhaa jaksaakseen hoitaa kotiakin.
Suhteesta Miinan kanssa ei tullut mitään suurempaa, joten Simo keskittyi koulun ohella myös auttamaan veljentyttäriensä hoidossa. Jostain syystä mustahiuksinen Lotta oli vanhempiensa suosiossa, Simo puolestaan hoivasi mieluiten vaaleaa Linneaa.
Tyttöjen ensimmäiset syntymäpäivät saapuivat pian, ja isovanhemmille suotiin kunnia auttaa kaksosia kasvussa.
Tunnelmaa varjosti Maijun äkillinen poismeno, edes minä en osannut arvata että se tulisi näin äkkiä.. Kaksoset olivat onneksi liian pieniä tajuamaan mummonsa lähtöä.
Erityisen kova pala äidin menetys oli Samulille, mutta lasten vuoksi oli elämän jatkuttava. Sami ei näyttänyt suruaan yhtä avoimesti, mutta vetäytyi väsymystä valittaen omaan huoneeseensa, joka tuntui varsin autiolle - Maiju oli aina tuonut valoa hänen elämäänsä, nyt sen valon tilalla oli vain pimeää.
Tämä suloisuus tässä on pikku-Linnea ^^ Tyttö on horoskoopiltaan kalat, luonteeltaan hyvin toimelias ja kiltti.
Lotta sen sijaan on kaksonen (myös horoskoopiltaan :P), hyvin menevä ja toimelias mutta ei yhtä kiltti kuin sisarensa.
Sami otti tavakseen lukea tytöille satuja aina kun töiltään ehti, se kehitti hänen mielestään mielikuvitusta ja luovaa ajattelua.
Opetukset jäivät myös enemmän miesten hommiksi Lindan pitäessä huushollia muuten kunnossa. Onneksi on ystävämme Mahtimaito :)
Lindan pahoihin tapoihin kuului naapurien tirkistely kaukoputkella, ja ajoittain hän saikin kimppuunsa kärttyisiä vakoilukohteitaan..
Simosta kasvoi varsin komea aikuinen, mahdollisesti jopa Samulia komeampi.. Valitsinkin hänet perijäksi vähän persoonallisemman ulkonäön perusteella.
Simo löysi oitis itselleen vapaan asunnon (joskin siirsin hänet sittemmin samaan taloon Sakun kanssa). Linda pitää selvästi hänen muuttoaikeitaan jotenkin hulluinan ^^
Samuli on edennyt urallaan jo joukkueen kapteeniksi, ja aikuisuuttakin on vielä vuosia jäljellä. Harmi ettei miehen elämäntoive ole urheilu-uran huippu, sen toteutuminen ennen kuolemaa olisi kyllä varma.
Menestys kulkee ainakin tässä sisarusparissa, Sallakin saavutti jo teiniuransa huipun (on ravintola-alalla) :)
Hmm, ompa kaunis ruokalähetti.. Hänellä voisi olla mahdollisuuksia sukumme jäseneksi.
Linda oli jo varsin tottunut, että tonttia vaelsi lähemmäs kymmenen kummitusta joka yö - joskaan kaikki eivät äityneet säikäyttelemään.
Säikäytyksestä väsyneenä Linda jaksoi silti seurata esikoistyttöjensä kasvua kouluikään. Minkä näköisiä tytöistä tuleekaan, sen näette kun jatkatte seuraamista! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, kukaan ei ollut kommentoinu:( mutta minäpäs kommaan!:) voi että noi sun taaperot on aina niin kauniita, mulle ku niitä tulee ni ne on hirveen pulloposkisia ja niillä on ns. rumemmat vaatteet, on ilo seurata tätä, harmi että se loppuu kohta:(

Anonyymi kirjoitti...

niinkun aiemmin oon jo sanonu, tosin mulla ei oo ollu vanssukkaa nimimerkkinä vissiin, niin jatka tätä blogia ja sukua esim. 15. asti, sillon on enemmän haastetta, ja tää on niin ihana, ihana, ihana I-H-A-N-A suku että huoh!
-vanssukka

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008