Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

lauantai 2. helmikuuta 2008

32. Läheltä piti!

Viime kerralla jäimme siihen, kun kaksoset olivat kasvamassa lapsiksi. Nyt nähdään, minkä näköisiä heistä tuleekaan :)
Ensimmäisenä vuorossa Lotta, joka on kyllä suloinen..
..mutta itse pidän ehkä enemmän Linneasta, johtuen varmaan että hän on ensimmäinen sukuun syntynyt lapsi joka omaa vaaleat hiukset ^^
Tytöt saivat isältään syntymäpäivälahjaksi oman kissan, vihreäsilmäisen Sarianan. Sille pitäisi vielä hankkia kumppani, lasten toiveissa oli nimittäin myös pienemmät kissat..
Samuli omistautui työlleen täysin, ja maksimoikin eräänä myöhäisenä iltana kuntonsa. Paras mennä suihkun kautta petiin, hyvä mies!
Ensimmäiset lapsenlapset olivat Samille hyvin tärkeitä, ja hän oli kiitollinen että oli saanut nähdä näiden kasvun näinkin pitkälle. Olisipa Maijukin saanut..
Vanhuuden tuomat vaivat Sami olisi sen sijaan mielellään jättänyt muiden huoleksi. Kukapa tahtoisikaan kastella housunsa jonkun vieraan nähden, joka sattui vielä olemaan ilkikurinen teini ;(
Eräänä yönä töistä tultuaan Sami päätti vielä istahtaa hetkeksi teeveen ääreen ennen nukkumaanmenoa. Rentoutumishetken keskeytti joku jälkipolvista säikäyttämällä Samin perusteellisesti..
Niin perusteellisesti, että hän vaipui elottomana maahan.
Samuli oli onneksi vielä hereillä, ja riensi olohuoneeseen kuultuaan oudon tömähdyksen. Viikatemies oli jo ehtinyt paikalle, ja Samuli pyysi tätä säästämään isänsä. "Menetin jo äitini, älä riistä minulta isäänikin - ei vielä!"
Viikatemies myöntyi murahtaen, ja Samulilla oli onneksi onni matkassa: Sami palasi elävien kirjoihin. Ainakin hetkeksi..
Seuraava kummitus vaani vanhusta vessassa, ja Samuli joutui jo toistamiseen pelastamaan isänsä kalman kouralta.
Tälläkään kertaa Samuli ei onneksi tuottanut pettymystä :)
Koettelemuksesta uupuneena Sami raahautui ylös huoneeseensa, ja nukkui pitkälle seuraavaan iltapäivään.
Yhh, se kolmas hampurilainen taisi olla liikaa.. Linda uskotteli itselleen ensin, että mahakipu johtui pelkästä ylensyönnistä. Mutta mistä se ylensyönti sitten johtuikaan?
Aivan ^^ Perheeseen tulisi siis uusi jäsen pitkästä aikaa. Emmeköhän me kolmannen lapsen pysty elättämään, tytötkin ovat jo niin isoja.
Linnea oli hieman pettynyt, kun kympin sijaan ensimmäisenä koulupäivänä todistuksessa komeili vain kahdeksan. Tyttö valitteli tätä äidilleen, joka totesi hymyillen: "Jos teet läksysi huolellisesti joka päivä, kymppi tulee ennen kuin arvaatkaan!"
Viimein koitti myös Sallan aika kasvaa aikuisuuden iloihin. Viimein hän pääsisi pois veljensä jaloista aloittamaan omaa elämäänsä!

Salla pysyi yhtä kauniina kuin ennenkin. Tyyli vaihtui aikuisemmaksi, mutta punaisista hiuksista hän ei suostunut luopumaan. Netistä löytyi sopiva luukku, ja pian talossa oli yksi asukas vähemmän.
Isän ja pojan lukuhetki ^^ Molemmat kartoittivat mekaniikkaansa lukemalla Tee-se-itse-kirjaa.
Sallan vanha huone muunnettiin kaksosten hempeäksi sopeksi, joka oli samalla rauhallinen paikka läksyjen tekoon.
Vaikka raskaus oli jo edennyt viimeiselle kuukaudelle, hoiti Linda silti uskollisesti kotiaskareensa - kuitenkin mahan sallimissa rajoissa. Tämähän olisi aivan kaatopaikan näköinen, jos jättäisin siivoamisen miehille!
Maiju saapui tuonpuoleisesta tervehtimään miestään, joka ei kuitenkaan tällä kertaa heittänyt veiviään säikähdyksestä. Vaikka olisikin ollut jo valmis lähtemään rakkaansa mukaan..

Sami oli juuri palaamassa takaisin tähtien tiirailuun, kun sisältä talosta kuului yht'äkkiä parkaisu. Lindan synnytys oli käynnistynyt!
Sami riensi oitis paikalle, muttei hänestä sanottavaa hyötyä ollut.. Linda oli onneksi jo saattanut maailmaan kaksi lasta, ja pärjäsi itsekin..
Pian päivänvalon näki suloinen poikavauva, joka saisi äitinsä vaaleat kutrit ja ilmeisesti mummovainaalta perityt vihreät silmät. Linda risti kuopuksensa Lassiksi.
Sami: Pimahtanut poika..
Samuli: "Poika, mahtavaa!"
Linda: Onkohan tuolla vanhuksella kaikki kotona..
Vaikka Linnea oli kaksosista se enemmän kouluun panostava, toi Lotta silti ensin kympin todistuksen kotiin. Linnea murjotti tämän takia, hänellä oli ollut vain 9.5!
Mitään maailmaa mullistavaa ei tapahtunut Lassin vauvavuosina, ja hänestä kasvoi suloinen taapero :) Poika on hyvin toimelias ja kiltti, mutta huomattavasti siskojaan ujompi.
Linnea otti isosiskon roolin alusta lähtien vakavasti, eikä jättänyt pikkuveikkaa leikkien ulkopuolelle. Ehkä he tunsivat myös jonkinlaista yhteyttä vaaleahiuksisina :P
"Heei, kuulevatko kaikki varmasti? Olen supertähti!!"
Viimein Linnea toi koulusta himoitsevansa kympin, ja Linda onnitteli tytärtään ylpeänä.
Sami yritti vielä uskotella olevansa viriili vanhus flirttailemalla puolet itseään nuoremmille naisille, mutta ei näistä mitään suurempaa koskaan kehittynyt.
Lindan vatsa oli jälleen pyöristynyt raskauden merkiksi, ja rennommat vaatteet olivat jälleen paikallaan (tahtoisin itsekin tuollaisen paidan! ;))
Mutta mitäs tämä on, kaksi kakkua ja kaksoset niiden edessä..? No synttärit tietysti! Kyllä se aika kuluu.
Ensimmäisenä pyörähti Linnea, jolle arpa soi.. Niin minkä tavoitteen? Luulin kirjoittaneeni ne ylös :S Mutta kaunis tytöstä kyllä tuli!
Lottakaan ei ole rumimmasta päästä, siskot ovat melkeinpä identtisiä. Tavoitteita & elämäntoiveita joudutte valitettavasti odottamaan seuraavaan jaksoon..
Lopuksi vielä tyttöjen huone, jota muutettiin hieman teini-ikäisille sopivammaksi.
Kommenttia saa laittaa!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heii! Miulta jäi kokonaa 31 osa välistä! :( Miksei ne enää ilmesty tonne sivuun? ^^ Ainakaa meien kone ei näytä niitä siellä. :// En viiti lukee tätä, koska haluun lukee eka 31 osan. >.< Toivottavasti "vika" löytyy..?

Maryna-88 kirjoitti...

Pyydän anteeksi, viime osan kirjoitettuani unohdin lisätä edellisen osan linkin sivulle! Nyt sen pitäisi näkyä siellä :)

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, tuo viestini oli aika törkeä, kiitos linkin lisäyksestä silti.. :) *nolo* Kiva tarina, edelleen. ;);) Lotta on mielestäni nätimpi kuin Linnea. :) En tiedä, johtuuko siitä, että pidän itseäni rumana ja miulla on vaaleat hiukset. XD

Anonyymi kirjoitti...

Tää tarina on ihan paras =>
Milloin tulee jatkoo??
Simisi ovat todella kauniita

Anonyymi kirjoitti...

Heeippa. Tosi ihana tarina! ^w^
Pitkiä osia ja hyvin kerrottu.

Linkitys?

Anonyymi kirjoitti...

Ei kun ei linkitystä, koska lopetan ehkä tuon LC:ni. : //

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, hyvä osa :D Ihana legacy. Aika paha kun Samia vaan pelästyteltiin, etkö muuten halunnut siitä uutta haamuväriä (vai onko sulla se jo)?

Anonyymi kirjoitti...

Siis uutta haamuväriä lc-pisteisiin, sitä tarkoitin. Luen tätä muuten nyt alusta kunnolla (luin aiemmin muutamia uusimpia osia), että älä ihmettele kun kommailen sinne tänne. :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei luin kaikki osat nyt, pistä jatkoa pian :) Meinaatko muuten tehdä sukupuuta?

Maryna-88 kirjoitti...

Jatkoa tulossa ;) Sukupuuta en ole miettinyt, ja suoraan sanottuna on vähän kysymysmerkki miten sellainen tehdään.. Katsellaan ^^

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008