Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

lauantai 26. huhtikuuta 2008

33. Elämä voittaa

Jälleen täällä, vihdoinkin :) Pyydän siten jo valmiiksi anteeksi jos ainakin tämän osan teksti on hieman tönkköä, kuvat kun on tosiaan otettu silloin pari kuukautta sitten..

Viimeksihän jäimme siihen, kun kaksostytöt Lotta ja Linnea kasvoivat teini-ikään. Myös ensimmäiset merkit Lindan kolmannesta raskaudesta alkoivat näkyä.

Tässä näette tytöt muodonmuutoksiensa jälkeen, Linnea yllä ja Lotta alempana :) Linnealle arpa soi tietotavoitteen ja elämäntoiveen kohota joskus sairaalanjohtajaksi. Tyttöön vetoavat hyväkuntoiset, mielellään alusvaatteissa kuljeskelevat simit (toivottavasti ei kaupungilla odota törmäävänsä moisiin!), sen sijaan uimapukuisia miekkosia Linnea ei mielellään silmäile.

Lottaa puolestaan siunattiin mammonatavoitteella. Myös hänen elämäntoiveensa on nousta uran huipulle, siskostaan poiketen kuitenkin rikollisuran. Lotan sydämmen saavat läpättämään joko mustat tai blondit hiukset omaavat simit, sen sijaan hattua hän ei mielellään treffiseuralaisellaan katselisi.
Lindan raskaus oli edennyt normaalisti toiselle kuulle, mutta eräänä yönä hän yht'äkkiä heräsi vihlovaan kipuun alavatsassaan. Pahanolon aalto pyyhkäisi Lindan yli tämän noustessa ylös. Mitä tämä oikein on??
Kipu yltyi yhä kovemmaksi, ja Linda huusi tuskissaan. Samassa hän huomasi lattialla verta, ja kaikki pimeni.

Linda kiidätettiin oitis sairaalaan, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä: hän oli saanut keskenmenon. Aamuyöstä Linda palasi kotiin, mutta päästyään sänkynsä vierelle koko tapahtuma palasi hänen mieleensä ja hän purskahti lohduttomaan itkuun. Hän ei tulisi koskaan tietämään, olisiko syntymätön lapsi ollut tyttö vai poika..
Samuli käveli vaimonsa luo ja yritti halata tätä, mutta Linda torjui miehensä lohdutusyrityksen ja käveli huoneesta murtuneena. "Ole kiltti, anna minun olla nyt vaan yksin.." Samuli nyökkäsi haikeana. Myös hänelle keskenmeno oli ollut kova isku, mutta ei hän pystynyt edes kuvittelemaan miten rankkaa se oli Lindalle.
Aamulla suru-uutiset kerrottiin myös Linnealle ja Lotalle. "Äiti parka.." Pikku-Lassi oli onneksi liian pieni ymmärtämään tapahtunutta. Isosiskot ottivat pojan hoidon tehtäväkseen antaen äidilleen kaiken mahdollisen ajan toipumiseen.
Viikon päivät painajaiset piinasivat Lindaa aina kun hän ummisti silmänsä, ja hän hätkähti usein hereille posket märkinä kyyneleistä. Töihin hän ei pystynyt vielä menemään, mutta kaikki työtoverit olivat onneksi ymmärtäväisiä ja tukivat Lindaa vaikeana aikana.
Pikku hiljaa Linda alkoi taas päästää Samulia lähemmäs itseään. Pienillä asioilla tämä pystyi piristämään häntä, miten hän olikaan kaivannut heidän yhteisiä hetkiään.
Lisää iloa surun keskelle toi kuopus-Lassin syntymäpäivät, jota olikin seuraamassa koko perhe. Kyllä tästä selvitään. Elämä voittaa..


Lassista kasvoi hyvin iloinen ja vilkas kouluikäinen, joka toi iloa ja naurua koko perheen elämään :)
Valitettavasti vain hetkeä myöhemmin koitti Samin aika jättää maanpäällinen elämä ja siirtyä tuonpuoleiseen. Tietenkin lasten ja lastenlasten jättäminen tuntui pahalta, mutta Sami oli varma että he pärjäisivät jo ilman hänen opastustaan. Niin hän lähti Viikatemiehen matkaan rakkaan Maijunsa luo.
Yhdessä Linda ja Samuli jaksoivat myös tämän tapahtuman yli, heidän rakkautensa kukoisti jopa paremmin kuin ennen lapsia.
..jopa niin hyvin, että he päättivät vielä yrittää neljättä lasta. Linda oli optimistinen sen suhteen, ettei keskenmenoa kovin suurella todennäköisyydellä tulisi kahta kertaa peräkkäin. Toivotaan todella niin!
Mutta mitäs asiaa poliisineidillä on Romppasten taloon? Ei sentään mitään vakavaa..
..perheeseen vaan hankittiin uusi kissa nimeltään Tikru. Perheen nykyinen tyttökissa Sariana oli asunut yksikseen jo sen verran kauan, että sille päätettiin viimein hankkia kumppani.
Linda oli palannut takaisin töihin, ja yleni eräänä päivänä jo osastopäälliköksi. Pieni loma taisikin tehdä ihan hyvää..
Linda ehti kuitenkin olla töissä vain muutaman päivän, kun hän sai jälleen jäädä kotiin. Tällä kertaa odottamaan perheen neljännen lapsen syntymää! Linda oli aivan tohkeissaan raskaudestaan, ja päätti olla aivan erityisen varovainen ensimmäiset kuukaudet että keskenmenon riski olisi mahdollisimman pieni.
Raskauden kunniaksi Linda kävi kampaajalla lyhentämässä hiuksiaan ja uudisti myös vaatevarastoaan hieman aikuismaisemmilla vaatteilla.
Muutamina öinä Linda kärsi pahoinvoinnista ja tunsi jopa pientä kipua alavatsan seudulla..
Oireet eivät kuitenkaan kestäneet muutamaa minuuttia kauempaa, ja Linda sai huokaista helpotuksesta. Lääkärin mukaan pientä kipua ei kannattanut säikähtää, vaikka keskenmenon saaneena Linda tietysti oli entistä enemmän varuillaan raskauden suhteen.
Samuli jaksoi kantaa huolta vaimonsa tilasta, ja Lindalla olikin aikamoinen työ vakuuttaa miehensä että kaikki oli kunnossa. "Älä turhaan murehdi, riskialtein aika on jo takanapäin. Vauva voi hyvin eikä minullakaan ole hätää."
Kuukausien vieriessä eteenpäin Lindan maha kasvoi varsin kunnioitettavan kokoiseksi kummuksi. Isosiskot odottivat jo kärsimättöminä pikkusisaruksensa syntymää.
Perijän valintakin olisi taas pian ajankohtainen, ja ollessaan jo melko lähellä aikuisuuden kynnystä Linnea ja Lotta käyttivät kaiken mahdollisen ajan potentiaalisten aviomiesehdokkaisen tutkailuun. Köh, jos kuitenkin jättäisit sen vampyyriherran pois laskuista Linnea!
Viimein koitti kauan odotettu yö, kun Lindan synnytys käynnistyi. Kivut olivat kovat, mutta Linda kesti ne hammasta purren - olihan tämä lapsi aivan erityisen odotettu.
Pian ylpeä isä sai syliinsä vihersilmäisen tyttövauvan, Lahjan. "Onhan hän oikea taivaanlahja.." Koko perhe oli onnesta soikeana pikkuisen syntymän johdosta.
Linnea oli korviaan myöten ihastunut naapurissa asuvaan Thomakseen, ja myös poika oli katsellut Linneaa jo pidemmän aikaa.
Nuori pari jakoikin ensisuudelmansa keskenään :)
Yleensä hieman ujompi Linnea rohkaisi itsensä ja pyysi uutta poikaystäväänsä jäämään yöksi. Pari valvoikin pitkälle aamuyöhön helliä suudelmia toisilleen jaellen.
Samuli otti työnsä vakavasti, ja olikin ylennyt jo apulaisvalmentajaksi. Ei enää montaakaan ylennystä huipulle, vaikka urheilu-uran huippu ei miehen elämäntoive ollutkaan.
Lotta oli selvästi perinyt urasuuntautuneisuutensa isältään, ja ylenikin alta aikayksikön teinuransa huipulle :)
Lahjasta kasvoi pian aivan yltiösuloinen taapero kultaisine kutreineen. Tyttö on hieman sisaruksiaan sottaisempi (isältä perittyä :D), mutta hyvin menevä ja toimelias.
Ylpeä isä pääsikin oitis opetushommiin. Lahjalla olikin vain ruoka mielessä, ensimmäisenä sananaan tuttipullo ^^
Pienten nokkaunien jälkeen otettiin myös ensimmäiset askeleet - isän avustuksella nekin.
Mutta minnekäs se Lotta hiippailee yömyöhällä? Sen näette kun jatkatte seuraamista!
Seuraavaksi teen luultavimmin Miten kävi muille-osan, joka on jäänyt tekemättä parista sukupolvesta kokonaan :P Näemme siis, mitä kuuluu Samulin kolmen sisaruksen elämään!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OOI! Ei mun mielestä ollut tönkköä tekstiä. (: Toivottavasti seuraavan jakson välille ei tule yhtä pitkää taukoa.. *vink vink* Ja ihana osa. :D

Maryna-88 kirjoitti...

saaru^^: Voin luvata ettei tule yhtä pitkää taukoa :D Kiitos kommentoinnista ^^

Anonyymi kirjoitti...

Ihana osa again! I LoVE This LC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<333333333
Ja muka tönkköä tekstiä, PAH. ;D
Jatkoa oottelen.

Anonyymi kirjoitti...

ÄÄÄäÄääää milloin tulee lisää????:):):):) en malta enään odottaaaaaaAaaAaaA!!!!!:D:);)

Aiq kirjoitti...

Moi! Ihana tarina.. Saanko linkittää sut omaan LC:heni? Ja voitko linkittää mut? Osoitteeni on http://aiqsu.vuodatus.net/ ja toivoisin että joku viitsis lukaista sen. Mutta joka tapauksessa, loistava osa jälleen!!

Anonyymi kirjoitti...

Olen koukussa tähän tarinaan <3
Voiko simssissä tulla keskenmeno vai lavastitko tilanteen? ;)

Maryna-88 kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikille :)
aiq: Toki voit linkittää! Teen samoin sulle ^^
anonyymi: Keskenmenon mahdollisuus tuli teiniraskaushackin mukana.

Anonyymi kirjoitti...

LISÄÄLISÄÄ haluun lukee tätä tarinaa niin paljon lisää etten lue ees miten kävi muille tms. kohtia.
-vanssukka

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008