Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

torstai 15. toukokuuta 2008

Miten kävi muille? - Osa 1

Näitä Miten kävi muille-osia tuleekin nyt sitten kolme kappaletta, ensimmäisenä vuorossa Salla.
Salla muutti somaan muutaman huoneen asuntoon lähelle lapsuudenkotiaan, sisustaen sen lähinnä lempiväreillään punaisella ja oranssilla :) Tässä keittiötä..
..pikkuinen olohuone..
..ja ihanan retrotapetin saanut makuuhuone.
Pitkään ei Salla jaksanut asustella yksikseen, ja ennustajaeukko astelikin juuri sopivasti tontille. Salla antoi viimeiset roponsa eukolle ja jännitti suuresti millainen seuralainen hänelle suotaisiin.

Taivaalta tupsahti Sallan eteen tarjoilijan asuun sonnustautunut Joonatan. Ukko ei päälle päin ollut komeudella pilattu, mutta Salla päätti antaa tälle mahdollisuuden. Pari tulikin mainiosti juttuun keskenään, ja treffien edetessä alkoi ilmassa olla jo pientä flirttiäkin.. Ensitreffit päättyivät hellään suudelmaan. "Toivottavasti näemme vielä," Joonatan kuiskasi halatessaan Sallaa hyvästiksi. Salla nyökkäsi hymyillen; muutaman tunnin aikana hän oli ihastunut mieheen korviaan myöten. Seuraava tapaaminen koittikin nopeasti, Salla oli varta vasten ottanut vapaata töistä ja kutsui Joonatanin heti aamusta luokseen.Pari söi yhdessä lounasta toisiaan lempeästi katsellen.
Koirat olivat aina olleet Sallan sydäntä lähellä, ja hän adoptoikin suloisen Haksun (näyttääpä tuo Sallan käsi pelottavalle :S). "Hei Joonatan, Salla tässä. Tahtoisitko tulla käymään iltapäivällä? Minulla olisi tärkeätä asiaa.."
Tärkeääpä hyvinkin; Salla pyysi Joonatania muuttamaan luokseen, ja tämä tietenkin suostui ^^ Ei aikaakaan kun Haksusta kasvoi aikuinen sekarotuinen.
Salla hankki Haksun kaveriksi pikkuisen Nöpön, jonka kasvettua koirien toivottiin saavan jälkikasvua..
Eräänä iltana Joonatan käveli Sallan luokse ja sipaisi hiuskiehkuran tämän korvan taakse. "Sinähän tiedät että rakastan sinua.." Salla nyökkäsi ja katsoi miestä kysyvästi.
Ihan yht'äkkiä Joonatan polvistui hänen eteensä ja veti taskustaan samettisen rasian. "Siispä, tuletko vaimokseni?" Hetkeen Salla ei saanut sanaa suustaan, mutta lopulta hän otti sormuksen varovasti rasiasta ja laittoi sen sormeensa. "K-kyllä.."
"Kyllä, tulen vaimoksesi!" Joonatan ei ollut koskaan ollut onnellisempi.Seuraavana yönä Salla heräsi outoon pahoinvointiin. Samassa hänen alavatsaansa vihlaisi, ja hän huusi tuskissaan. "Joonatan herää, minun täytyy päästä sairaalaan!" Aamuyöstä pari palasi kotiin. Salla oli menettänyt lapsen, jota hän ei edes ollut tiennyt odottavansa. Suru oli suuri, molemmille lapsi olisi ollut erityisen toivottu.
Pian myös Nöpöstä kasvoi aikuinen.Kun pahimmasta oli päästy yli, pari rengasti toisensa omalla pihallaan ilman juhlia tai muita hömpötyksiä.
Vain hetkeä myöhemmin pahanolon aalto pyyhkäisi Sallan yli, ja hän ehti juuri ja juuri vessaan oksentamaan. Voisiko se olla..?
Kyllä vain, Salla oli raskaana :) Nyt täytyy olla erityisen varovainen, ettei tulisi toista keskenmenoa.
Kuukausien kuluttua alkoi synnytys, suurempaa kipua Salla ei ollut koskaan tuntenut. Kaikki kipu ja kärsimys kuitenkin unohtui, kun Salla katsoi ensimmäisen kerran poikansa sinisiin silmiin. Tulokas nimettiin Jimiksi.
Romantiikkatavoitteiselle Joonatanille perheenlisäys oli liikaa.. Onneksi Ruoholaaksossa on hyvät psykiatrit ^^ Tällainen mukava bugi vaivasi perheen koiria, ne jämähtivät kylpyammeeseen pesun jälkeen.. Move_objects onneksi auttoi.Tässä vielä taaperoksi kasvanut Jimi, aika suloinen vaikka näyttääkin melko paljon isältään.

Enempää en ole Sallan perheellä pelannut.. Tiedän, osa oli hyvin lyhyt.. Simon ja Sakun elämistä kuulette seuraavaksi.

Tähän väliin myös kerrottakoon, että olen lähipäivinä muuttamassa omilleni ja kone jolla Sims on jää vanhempieni luo. Sen kauemmas en kuitenkaan muuta kuin parin kilometrin päähän ja oman koneenkin kyllä saan, mutta en luultavasti ala siirtää peliä kannettavalle (liekö edes mahdollista niin, että kaikki pelatut perheet säilyisivät?). Romppasten tarinan jatkan kuitenkin loppuun, joskin valitettavasti pidentynein aikavälein osien välissä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi jatkat silti. Onnea uuteen kotiin! :) Oli tämäkin mukava osa. :> Moni lopettaisi varmaan tarinan kesken, kun tulisi muutos elämään, mutta iso KIITOS, että jaksat jatkaa vielä. :)

Maryna-88 kirjoitti...

saaru^^: Tokihan mie tämän suvun loppuun saatan kun jo niin pitkällä ollaan :) Ja kiitos kovasti onnentoivotuksista! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Tää on mulle varmaan joku enne, mä olin n. 2.5 vuotta ihastunu yhtee poikaa jonka sukunimi on Romppanen mutta vähä aika sitte ihastuin yhtee toisee ja sen nimi oli sattumalta Sami ja mun nimi on Maiju, mä ihan pelästyin kun tässä oli se Maiju ja Sami parina ja luulin että se on enne mut en tiiä, toivon mukaan se olis;D mutta tää tarina oli aivan mahtava! Toivottavasti tulee nopeesti lisää, kesäki menee nopeemmin ku näitä lukee;)mä oon kommannu tänne aika usein mutta toivottavasti ei haittaa, tää vaan on niin ihana:)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että jaksat jatkaa tarinaa vaikka on muutto edessä. :) Osa oli hieno. Paljon paljon onnea omaan kotiin! :)

Maryna-88 kirjoitti...

anonyymi: No kylläpäs on sattunut nimet yksiin tarinan kanssa :D Liekö tähän mennessä jo jotain tapahtunut sillä saralla.. ;) Eikä haittaa lainkaan että usein kommentoit, mukava vaan ^^

aiqsu: Kiitos kovasti onnentoivotuksista, vaikka johan tässä on ehditykin asua useampi kuukausi omillaan :)

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008