Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

torstai 15. toukokuuta 2008

Miten kävi muille? - Osa 2

Tällä kertaa onkin luvassa katsaus Simon elämään. Simo muutti veljensä Sakun kanssa somaan asuntoon lähelle lapsuudenkotia. Heti alkajaisiksi Simo päätti tutustua naapuruston eläimistöön.. Haisunäätä ei valitettavasti ollut juttutuulella ^^'
Pitkään ei miekkonen jaksanut ilman seuraa, ja pyysikin jo samana iltana apua pulmaansa ennustajaeukolta. 5000 simoleonilla luulisi saavan ihan varteenotettavan seuralaisen!
Taivaasta tupsahti punaiseen mekkoon sonnustautunut vaaleaverikkö, joka esitteli itsensä Kreivittäreksi. Simo ihmetteli hetken naisen kalpeaa ihoa, mutta ajatteli että tämä ei ehkä vain pitänyt auringonotosta.
Pari siirtyi jatkamaan jutustelua sisätiloihin, ja Kreivitär myönsi että Simo oli erittäin kuumaa kamaa. Simo oli tietenkin otettu tästä kohteliaisuudesta, ja vastasi sanoen ettei Kreivitär itsekään hullummalta näyttänyt.
Treffit jatkuivat myöhälle yöhön, ja päättyivät hellään jäähyväissuudelmaan.
Seuraavana aamuna posti toi mukanaan Simolle parfyymiltä tuoksuvan vaaleanpunaisen kirjeen, jossa Kreivitär kiitti hauskasta illasta ja tiedusteli näkisivätkö he kenties sinä iltana uudelleen. Simo ryntäsi oitis soittamaan naiselle ja pyysi tätä illalliselle.
Simo oli aina toivonut itselleen koiraa, ja toteutti haaveensa ostamalla pikkuisen sekarotuisen Mikun.
Ilta saapui lopulta, kuten myös Kreivitär. Makoisan illallisen jälkeen pari rentoutui Lemmenlilluttimessa..
..ja kuherteli muutenkin varsin avoimesti takapihalla.
Tapailu jatkui yhtä tiiviinä, aina pimeyden tullen pari suuntasi joko Simon luo tai Stadiin.
Kreivitär oli pyytänyt Simon omaan kantapaikkaansa Yökerho Arkkuun. Simosta paikka vaikutti melko kolkolta, mutta Kreivittären läsnäolo auttoi häntä lopulta rentoutumaan.
Syönnin jälkeen siirryttiin tanssilattialle. Meno yltyi varsin kiihkeäksi....ja pari päätyikin harrastamaan pientä kivaa valokuvauskoppiin. Kreivitär asteli kopista maireasti hymyillen, ja katsoi vähän oudosti ulkopuolella hurraavia miekkosia. Simo oli juuri soittamassa taksia että he olisivat lähteneet jatkoille hänen luokseen, kun jotain terävää yht'äkkiä upposi hänen kaulaansa. Kreivitär oli paljastanut terävät kulmahampaansa ja päättänyt tehdä Simosta kaltaisensa.. ..vampyyrin. Kaikki loksahti nyt kohdalleen, eikä Simo enää ihmetellyt naisen kalpeaa ihoa tai sitä miksi he tapasivat aina pimeän tultua. Vampyyrit olivat aina kiehtoneet Simoa, ja nyt hän oli itsekin vampyyri. Mahtavaa! Pari päätyi vielä pöllyttämään lakanoita kotiin, ja Kreivitär muutti Simon luo sama iltana.Saku sai luvan lähteä pois rakastavaisten tieltä. "Soitellaan veli!"Asunnon lookki muuttui dramaattisesti synkemmäksi, ja sängyn tilalle hankittiin kaksi arkkua.
Molemmat muuttivat myös omaa tyyliään vampyyrille sopivammaksi. Myös auto tuli testattua yhteenmuuttamista ja muodonmuutoksia juhlistettaessa ^^ Simo otti lopputilin työpaikastaan, riski oli liian suuri paistua elävältä auringossa kimppakyytiin mennessä.
Ei aikaakaan kun pari kihlautui.. ..ja meni naimisiin. Kaikki vieraat vaan parveilivat sisätiloissa sen sijaan että olisivat seuranneet toimitusta.. Vieraista viis, vastanaineet olivat liian uppoutuneita toisiinsa huomatakseen mitään muuta. Kakku maistui ja shampanja virtasi.
Pieni vatsakupu alkoi pian näkyä Kreivittären vaatteiden alta; jälkikasvua oli siis tiedossa.Välillä oli varsin kätevää osata muuntautua lepakoksi, pääsi nopeasti paikasta toiseen :PYhdeksän kuukautta kului nopeasti, ja Kreivittären synnytys käynnistyi vessassa.Tuleva isä oli niin järkyttynyt, että tyytyi seuraamaan tapahtumaa keittiöstä käsin :DMaailmaan putkahti potra poikavauva, joka ristittiin Kimiksi.Kreivitär päätti luopua vampyyriydestään, että voisi kunnolla hoitaa poikaansa. Samalla hän osti antivampiriinia myös Simolle.Kreivittären iho palasi normaaliksi ja punaiset silmät vaihtuivat vihreisiin. Sama kohtalo odotti myös Simoa, joka palasi oikeastaan mielellään normaaliksi: nyt hän voisi aloittaa työtkin taas.

Tämän pidemmälle en ole Simon perheellä pelannut, mutta saatan lisätä myöhemmin vielä muutaman kuvan. Anteeksi osan vähäsanaisuus..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enpäs oo tätä osaa ennen huomannukkaan. :o Mutta hyvä osa oli. :)

Maryna-88 kirjoitti...

Juu kirjoitinkin sen vasta tällä viikolla, tuo vaan näyttää ilmestymispäivänä 15. toukokuuta kun siirsin jo silloin kuvat valmiiksi tänne :P

Anonyymi kirjoitti...

Aa, okei. :D

Anonyymi kirjoitti...

Milloinkas tulee jatkoa? (: En halua painostaa, mutta olisihan se kiva jo lueskella lisää :D

Maryna-88 kirjoitti...

saaru^^: Tällä viikolla lupaan laittaa uuden osan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Kiitos kommentista, anteeksi kun en ole aiemmin sanonut, en oikein ole ehtinyt, anteeksi.. Teet tällä viikolla uuden osan?= Greit. Olen ennenkin lueskellut tätä tarinaa, en tiedä, olnko kommentoinut. Minun tarinassa on muutama uusi osa, jos haluat ja ehdit lukea niin sinne vain.

Anonyymi kirjoitti...

milloin jatkuu? :< odottelen.

Maryna-88 kirjoitti...

Anteeksi että rikoin taannoisen lupauksen uudesta osasta.. Tulikin vähän aikaisempi lähtö kesämatkalle, jossa olinkin sitten melkein kaksi viikkoa. Nyt on kuitenkin tiedossa muutama viikko lomaa, jonka aikana yritän taas tunnollisemmin perehtyä tarinaan. Mukava silti nähdä että pari uskollista seuraajaa on edelleen :)

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008