Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

tiistai 21. lokakuuta 2008

Miten kävi muille?

Tämä osa onkin sitten huomattavasti normaalia pidempi, kun laitoin kaikki sisarukset samaan :P Mitä kuuluu siis Lassin kolmelle siskolle?
Jo nuorena poikansa Paulin saanut Linnea muutti mukavaan pieneen kolmioon lähelle vanhempiaan. Pauli oli hänen elämänsä tärkein asia, ja hän viettikin aikaa poikansa kanssa niin paljon kuin mahdollista.
Eräänä päivänä Linnea vei roskat normaalisti ulos, kun hän äkkiä kuuli lähestyviä askeleita. Ei voi olla.. Linnea mietti käännyttyään katsomaan tulokasta.
"Thomas!" Linnea kiljaisi ja hyppäsi nuoruuden rakastettunsa syliin. Onnen kyyneleet kerääntyivät hänen silmiinsä. Thomas rutisti naisen tiukasti itseään vasten.
Vähitellen Thomas päästi Linneasta irti ja laski tämän maahan. "En uskonut enää näkeväni sinua.." Linnea sanoi hiljaa. "No tässä minä nyt olen." Thomas sanoi hymyillen ja katseli rakastavasti aikuiseksi naiseksi kasvanutta Linneaa. Linnea hymyili myös ja johdatti miehen sisään, "Tulehan tapaamaan poikaasi."
Isän ja pojan ensitapaaminen oli liikuttava, Thomas huomasi onnessaan ettei Pauli vierastanut häntä yhtään. "En enää koskaan jätä teitä.." hän kuiskasi katsahtaen vieressä seisovaan Linneaan.

Thomas vei Paulin nukkumaan, ja istutti sitten Linnean sohvalle. "Mitäs sanoisit jos muuttaisin tänne teidän kanssanne?" hän kysyi hetken päästä. "Tietysti se sopii, olisin itse ehdottanut samaa mutta ehdit ensin", Linnea vastasi hymyillen.

Ensi töikseen Thomas muutti tavoitteensa romantiikasta tiedoksi, hän ei halunnut minkään hankaloittavan uudelleen löytämäänsä rakkautta ja suhdettaan poikaansa.

Thomasin palatessa sisälle Linnea veti tämän hellään suudelmaan. "Mitäs sanoisit jos.." Linnea aloitti irtauduttuaan..

..polvistui Thomasin eteen ja veti samettisen rasian taskustaan, "..jos mentäisiin naimisiin?" hän lopetti lauseen. Thomas oli yllättynyt mutta suostui ilman muuta.
Yksityiset häät vietettiin seuraavana päivänä, kumpikaan ei kaivannut muita todistajia kuin toisensa.
Hääyö alkoi pian näyttää toivottuja tuloksia, mikään ei tahtonut enää pysyä Linnean sisällä.
Ei, Linnea ei järkyttynyt lastenhoitajasta (joskaan en sitäkään ihmettelisi :D), maha-asukki se vaan ilmoitteli olemassaolostaan. "Sinua ei sitten tarvitakaan, jään äitiyslomalle. Heihei!" Linnea huudahti ja marssi soittamaan pomolleen, ettei tulisi töihin muutamaan kuukauteen.
Ennen toisen lapsen syntymää ehti Paulikin kasvaa piirun verran isommaksi pojaksi.
Kuukaudet kuluivat, ja koitti synnytyksen aika. Kivut olivat kovat, mutta Linnea kesti hammasta purren - olihan hän kokenut tämän jo kerran.
Perheeseen liittyi pikkuinen tyttö, joka sai nimekseen Petra. Samat perimät kuin veljelläänkin, kaikki isältä :)
Petran synnyttyä Pauli tunsi itsensä usein laiminlyödyksi äidin hyysätessä tulokasta. Oliko hän unohtanut poikansa kokonaan?
Pauli uskoutui asiasta isälleen, joka taas mainitsi siitä Linnealle. Linnea oli aidosti pahoillaan, ja alkoi siitä lähtien jakaa aikaansa molemmille lapsille tasavertaisesti.
Lottakin kävi välillä kylässä, mutta ei oikein tajunnut siskontyttönsä tarpeita :O Vaikka tuo vaippa varmasti haisee aika selvästi.. Thomas päästi tytön pälkähästä ja vaihtoi vaipat kunnon isän tavoin.
Tässä vielä taaperoikäinen Petra (ylisuloinen <3)..>
..sekä teiniksi varttunut Pauli, joka on aivan yhtä komea kuin isänsäkin :)
Sitten siirrytäänkin Lottaan, joka muutti puolestaan tällaiseen pikku tönöön myöskin ihan parin korttelin päähän.
Uutta naapuria oli vastaanottamassa kyseenalaisen näköistä sakkia (mm. yksi Lassin taannoisista vaimoehdokkaista :P). Lotta kuitenkin hätisti vieraat tiehensä ja riensi sisälle soittamaan.
Muistatteko Sepon? Lotta tapasi miehen ollessaan vielä teini, kierrellessään etsimässä miesehdokkaita (toivoen että hänestä tulisi perijä). He olivat pitäneet yhteyttä muutaman vuoden, ja olivat ystävystyneet keskenään.
Hetken miehen kanssa rupateltuaan Lotta äkkiä hiljeni, ja muiskautti nopeasti suukon Sepon huulille. Tämä ei tietty pistänyt vastaan kauniilta naiselta saamaansa huomiota :>
Sisälle päästyään Lotta alkoi varovaisen flirtin, ja Seppo oli entistä imarrellumpi. Lotta oli salaa ollut ihastunut tummaan mieheen teini-ikäisestä asti.
Pari päätti tanssahdella hitaita olohuoneessa, mutta taidon puutteesta johtuen Lotta astui Sepon varpaille :/ Mies kuitenkin vaan naurahti ja tanssi jatkui.
Tanssi jatkui hyvinkin läheisenä.. Nähtävästi Seppokin piti Lotasta enemmän kuin ystävänä ^^
Seuraavana aamuna Lotta pyysi Sepon jälleen kylään. Hän oli päättänyt rohkaista itsensä ja pyytää miestä muuttamaan luokseen. Kaikki varmaan arvaavat mikä oli vastaus? Kyllä tietenkin.
Linda (vielä tuolloin elossa) tuli käymään sinä iltana, ja Lotta esitteli Sepon tälle. "Hyvän miehen oot ittellesi saanut!" Linda supisi tytölleen, ja sai tämän punastumaan.
Tässä on Seppo vaatteiden ja hiustyylin vaihdon jälkeen. Ei itse asiassa yhtään hullumman näköinen miekkonen, huulet ehkä vähän isot mutta muuten varsin komea :)
Ensimmäisenä yhteisenä yönä pari nukkui lähekkäin toistensa lämmöstä nauttien.
Seppo osoittautui hyvin siistiksi simiksi: miehellä oli täydet siisteyspisteet :O Ihan hyvä, Lotalla niitä ei niin paljoa nimittäin ole.
Pihalle oli ilmestynyt lemmenlillutin, ja hetken huumassa sitä päädyttiin tietty testaamaan ;)
Tietotavoitteisena Seppo oli hyvin kiinnostunut tähtien tiirailusta. Hänen suuri toiveensa olisi päästä avaruusaluksen kyytiin, mutta ei taida kaappaus olla kovin todennäköistä tuolla pikku-kaukoputkella..
Lottakin päätti kosaista rakastaan aivan yllättäen.
Naimisiin menivät nämäkin kaksi ilman mitään suurempia juhlia.
Koska perheenlisäyksestä ei ollut vielä kuulunut, hankittiin perheeseen pikkuinen koiranpentu. Naaraspentu on nimeltään Niku.
Samana iltana saatiin tieto myös toisenlaisesta tulokkaasta. Lotta oli aina halunnut omia lapsia, hän oli ollut niin kateellinen Linnealle kun tämä oli tullut nuorena raskaaksi. Viimein hän saisi ihan oman pikku nyytin hoivattavaksi.
Myös Seppo oli hyvin lapsirakas kasvettuaan useita pikkusisaruksia hoitaen, eikä malttanut odottaa esikoisensa syntymää.
Keskivaiheilla raskautta Lotta kärsi pahoinvoinnista ja kivuista, jotka osoittautuivat ennenaikaisiksi supistuksiksi. Lotta yritti olla erityisen varovainen, ettei raskaus vaan päättyisi keskenmenoon.
Loppuraskaus sujui kuitenkin hyvin, ja synnytys alkoi eräänä aamupäivänä Sepon ollessa töissä.
Maailmaan putkahti suloinen suklaanruskea nyytti, jolla oli äitinsä vihreät silmät ja mustat hiukset. Tulokas nimettiin Sakuksi.
Myös Nikusta kasvoi aikuinen koira. Hui miten isot silmät :O
Seppo rakasti poikaansa suuresti, ja oli aina vapaaehtoisesti jäämässä hoitamaan tätä ettei vain tarvitsisi kutsua lastenhoitajaa. Lottakin jätti Sakun tietysti mieluummin isänsä hoiviin.
Saku taisi olla saamassa sisaruksen, Lotan pahoinvointi oli palannut. Ehkä tällä kertaa tulisi tyttö.
Ensin kuitenkin kasvoi Sakusta taapero, ja onpa poika isänsä näköinen. Suloinen :)
Seppo otti hoitaakseen tarvittavien taitojen opetuksen, ja Saku sanoikin ensimmäisenä sananaan 'isä'.
Toista raskautta oli kulunut vain pari kuukautta, kun Lotta heräsi viiltävään kipuun. Peloissaan hän soitti ambulanssin viemään hänet sairaalaan.
Lääkäri ei voinut tehdä enää mitään; Lotta oli saanut keskenmenon. Hän oli murtunut uutisesta, tätä hän oli pelännyt alusta asti kun Lindankin yksi raskaus oli aikoinaan mennyt kesken. Seppo lohdutti vaimoaan ollen tämän tukena kaikin mahdollisin tavoin, ja pikku hiljaa hän pääsi keskenmenon yli. Pari päätti kuitenkin että yksi lapsi riittäisi heille.
Tässä vielä Saku lapsena, ihan on isänsä näköinen poika ^^
Viimeisenä Lahja, joka sai tällaisen asunnon itselleen.
Lahjakin toivoi itselleen sydänkäpystä, ja päätti turvautua ennustajaeukon apuun.
Hän sai treffiseurakseen ihan mukiinmenevän näköisen punapäisen Anttonin.
Lahja alkoi melko nopeasti iskeä miestä, joka osoittautui aika ujoksi eikä oikein vastannut tämän flirttiin.
Syöpötellessään pari keskusteli niitä näitä, mutta jotenkin Lahja ei vain tuntenut saavansa yhteyttä mieheen. Treffit olivat vain menettelevät, eikä Anttonista kuulunut niiden jälkeen mitään.
Lahja päätti yrittää onneaan ennustajaeukon kanssa uudestaan, ja tällä kertaa hän päätyi treffeille harmaantuneen kokin kanssa. He eivät tulleet juttuun ollenkaan, eikä mies sitä paitsi pitänyt uhkeista naisista :/
Lahja päätti jättää miehenmetsästyksen tuonnemmaksi ja hankki kaverikseen pikkuisen valkean urospennun jonkanimeäennytmuista.
Siinä pienet katsaukset. Lahjalla en vain jaksanut pelata enempää kun miestä ei alkanut löytyä.. Ensi kerralla palataan legacy-perheeseen, jossa alkaakin olla pian aika valita viimeinen perijä. Kommentteja taas toivoisin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva osa tämäkin. :D Mulla on aina hyvin samanlaiset kommentit, en vaan keksi mitään. ^^' Huono mielikuvitus kun on. Mutta tahtoo jatkoa! :)

Maryna-88 kirjoitti...

Kiitos jälleen saaru^^! Jatkoa tulikin juuri, ja vieläpä isommilla kuvilla! Ihan yht'äkkiä vaan alkoi olla kuvat isompia vaikken tehnyt mitään asetusmuutoksia tms. :D Vaan kivahan tuo on ei sillä.. ^^

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008