Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

40: Talo täynnä teinejä

40. osa jo! Kylläpäs on päästy pitkälle :) Nähtävästi bloggeri hyväksyykin nyt isommat kuvat, mutta sehän ei haittaa meitä - päinvastoin! Palatkaamme legacy-perheeseen..
Lassi tahtoi isommat lapset yksityiskouluun, ja oli kutsunut rehtori Valkosen illalliselle. Karismapisteistään huolimatta Lassi ei onnistunut tekemään vaikutusta rehtoriin jutustelullaan. Juteltuaan hetken Aamun kanssa hra Valkonen sen sijaan nyökkäili tyytyväisenä. Mutta miten minusta tuntuu että mies vilkuilee vähän turhan alas.. :O Samalla palasi Aurora töistä, hän oli saanut paikan sairaalauralta ja tavoitteli nyt unelmaansa sairaalan johtajaksi kohoamisesta.
Perheen suuri talo oli rehtorin mieleen, ja maukas illallinen kruunasi vierailun.
Seuraavana aamuna talosta asteli joukko yksityiskoulun pukuihin sonnustautuneita nuoria ^^ Ohoh, ompas kukat päässeet kuihtumaan..
Linda palasi nopeasti kummittelemaan, ja ensimmäiseksi uhriksi joutui poloinen Aukusti. Kenties mummelille oli jäänyt jotain hampaankoloon?
Viiden lapsen kanssa on rutkasti töitä, joten Sakura ja Pepi saivat lähteä etsimään uutta kotia Sukin jäädessä odottamaan puolisoa itselleen.
Lassi olisi kovasti toivonut vielä yhtä lasta, mutta yrityksistä huolimatta ei ollut tärpännyt. Molemmat alkoivat olla jo melko lähellä vanhuutta, eikä raskaaksi tuleminen ollut enää yhtä todennäköistä kuin aiemmin..
Kuopus-Anun taaperoikä oli kulunut hiljaisuudessa. Tyttö oli kaikkien sisarustensa suosiossa, eivätkä opetuksetkaan jääneet pelkästään vanhempien kontolle. Kävelyopetuksen hoiti Aurora..
..ja sitten kasvoi viimeinenkin lapsi kouluikäiseksi. Suloinen tyttö :)
Anu sai oman vihreäsävyisen huoneen yläkerrasta.
Anita oli edennyt urallaan apulaiskokiksi. Mahtaako nainen saavuttaa uran huipun ennen kuolemaansa, se jää nähtäväksi.
Kaksoset olivat parhaimmat ystävykset keskenään. Suuressa perheessä saattavat sisarusten välit usein jäädä viileämmiksi, mutta ei näiden kohdalla. Toivottavasti pysyvät väleissä kasvettuaankin. Aamun suhde Seppoon oli syventynyt, ja pari oli seurustellut virallisesti jo muutaman kuukauden ajan. Aamu oli ensin pelännyt kertoa suhteestaan aikuiseen mieheen vanhemmilleen, mutta sekä Lassi että Anita hyväksyivät miehen onnellisina siitä, että heidän tyttärensä oli löytänyt rakkauden.
Kauan odotettu kaksosten syntymäpäivä koitti viimein. Minkä näköisiä tulisikaan perijäehdokkaista?
Annista tuli yhtä kaunis kuin vanhemmista sisaruksistaankin. Arpa soi tytölle tietotavoitteen, ja hän toivoo vielä saavuttavansa rikollisneron tittelin. Anni rakastaa hajuvesiä ja miehiä jotka eivät ole aivan siloposkisia, sen sijaan harmaantuneita vastakkaisen sukupuolen edustajia hän ei sillä silmällä katsele.
Aukustista puolestaan kasvoi näin komea tapaus ^^ Pojalle siunaantui suosiotavoite ja toive 20 hyvästä lemmikkiystävästä (jaiks!). Aukustin silmää miellyttävät muodokkaammat, punahiuksiset neidot, mutta ahdistavia juhla-asuja hän inhoaa.
Kylläpäs sitä ollaan häveliääksi muututtu kun pitää kiertää talon taaksen antaakseen vaimolleen selkähieronnan o.O Kai tuon nyt olisi voinut sisälläkin tehdä kun kaikki lapset ovat jo teinejä yhtä lukuunottamatta..
Mutta minnekäs se Anita soittaa tuollainen virne naamallaan?
Asia selvisi, kun pihaan seuraavana aamuna ajoi sininen auto. Kyseessä ei sentään ollut huostaanotto - Anita ja Lassi olivat adoptoineet pojan! Anita oli jo niin lähellä vanhuutta ettei lapsia enää pystynyt hankkimaan, joten hän ehdotti miehelleen josko he antaisivat kodin jollekin perheettömälle lapselle.
Ja niin perheeseen liittyi Marko. Poika on luonteeltaan melko sottainen ja ujohko, mutta hyvin toimelias ja leikkisä pikku veijari :) Tarinan alusta asti lukeneet voinevatkin ehkä tunnistaa pojan 6. sukupolven Markoksi, joka joutui huostaanotetuksi huonon koulumenestyksensä takia.
Sisarukset tekivät usein yhdessä läksyjä, kysellen toisiltaan ratkaisuja vaikeimpiin tehtäviin. Pienempi Anu puolestaan sai opastusta Lassilta.
Seppo yllätti Aamun eräänä aamupäivänä pyytämällä tyttöä kihloihin! Rakastunut Aamu tietenkin suostui, eikä malttanut odottaa pian koittavaa aikuiseksi kasvuaan että saisi muuttaa yhteen kultansa kanssa.
Koko perheen, ja etenkin nuorison suosiossa oli hiljattain hankittu Sims-peli ^^
Ei aikaakaan kun koitti Anitan ja Lassin aika vanhentua. Anita puhalsi kynttilänsä innokkaana, mutta Lassi näytti siltä ettei oikein olisi tiennyt mitä tehdä :P Puhalsi hänkin kynttilänsä viimein.
Molemmat vanhentuivat arvokkaasti, Lassista varsinkaan ei hevillä ilman harmaita hiuksia uskoisi että on jo vanhus :)
Suki sai kumppanikseen berninpaimenkoira-Santun. (lempirotuni <3)
Kihlauksesta ei kulunut montaakaan päivää, kun Aamu alkoi tuntea kasvun aikaansaamaa kihelmöintiä kehossaan. Seuraamassa nuoremmat sisaret Aurora ja Anni.
Aamusta kasvoi kaunis nuori nainen, ja enempää viivyttelemättä hän soitti ensin Sepolle ja sitten taksin itselleen. Seppo odotti kihlattuaan jo ostamassaan asunnossa, jonne Aamu muutti hänen kanssaan.
Pikku hiljaa alkoi olla aika alkaa katsastella vaimo- ja miesehdokkaita. Aukusti tapasi perheen postinkantajan Doriksen, joka on yksi varteenotettava vaihtoehto.
Eih! Toisen kerran suvun historiassa saapui (harmillisen komea) ulosottosim tontille, sillä kukaan ei ollut muistanut maksaa laskuja :/ Perheellä ei onneksi ole ollut taloudellisia vaikeuksia aikoihin, ja menetetyn tuolin ja kasvin tilalle saatiin heti uudet.
(Tässä välissä asensin Vuodenajat). Marko katseli ihmeissään ensimmäistä koko elämänsä aikana näkemäänsä sadekuuroa. "Jee, pääsen hyppimään lätäköihin!" hän huudahti innoissaan.
Suki ja Santtu tutustuivat nopeasti, ja kopin höykytyksen jälkeen kuului tuttu kehtolaulu :>
Aika tuntui kuluvan kuin siivillä, ja Anukin venähti pian teinin mittoihin. Tavoitteekseen tyttö sai romantiikan, ja hän unelmoi musiikkiuran huipusta. Anu pitää hajusta ja mustahiuksista herroista, mutta kammoaa kalpeaihoisia vampyyrejä.
Kaksosten aikuisuuteen on vielä muutama vuosi aikaa, kunnes jommasta kummasta tulee perijä. Sen valitsemisessa tarvitsenkin teidän lukijoiden apua ;)
(Ah mitkä finnit :D) Onko perijä Anni, lapsista ainoa äitinsä siniset silmät perinyt tietotavoitteinen neito?
Vai onko se sittenkin Aukusti, komea suosiotavoitteinen nuori herra ja sukupolven ainoa poika? Henkilökohtainen suosikkini, mutta näin yhdeksännen sukupolven kunniaksi ajattelin antaa teidän päättää :)

Toivottavasti tarina ei etene liian nopeaa tahtia :O Yritän vaan suht nopeasti edetä tämän loppuun, että voin sitten keskittyä LC Salmeen.. Kommentteja toivoisin jälleen!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä osa(yllätys,yllätys)taas.Mikä se sun eka lc suku oli?

Maryna-88 kirjoitti...

anonyymi: Se oli Hirvoset joka oli siis ennen tässä samassa osoitteessa.. Poistin sen sitten ja aloitin Romppaset.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta.Kirjotin siis ton toisenkin kommentin, mutta en päässäät kopioimaan kotisivuni osoitetta, joten piti laittaa se anonyymi nimimerkillä.Oli aika sekava. olen siis oikeasti rubin.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä osia oot tehny oon lukenu kaikki osat putkeen tässä *laskee päiviä* neljän päivän aikana :D Perijäksi ehdottaisin Annia, minusta vaan niin nätti tyttö että...Mutta kyllä kaikki lapset ovat olleet suloisia!

Maryna-88 kirjoitti...

pyhäbirma: Kiitoksia kommentista :) Anni perijäksi.. Sen näkee kunhan tulee muiltakin ääniä :>

Anonyymi kirjoitti...

PERIJÄKSI AUKUSTI !!!!! <3 Ihan ylivoimainen!

Maryna-88 kirjoitti...

vanssukka: Voi olla että osa oli hivenen lyhyempi.. Pahoittelen :O Pyrin tekemään pidemmän osan ensi kerralla.

Tänne laitettujen ja Radolan kommenttien perusteella näyttäisi Aukusti olevan johdossa ^^

Anonyymi kirjoitti...

AUKUSTI ! Eli siis Aukusti mielummin perijäksi, päätös oli kuitenkin vaikee koska molemmat on varsin edustavia tapauksia. JESH! Tää neljäkymppinen tuli, mutta tuntu vaan että tää oli vähän lyhyempi kun muut?
-vanssukka

Anonyymi kirjoitti...

Moiiii! Ihana osa, jos sekin nyt piti erikseen mainita. Aukusti sais periä jos minulta kysytöön. :D Tein uuden LC:n kun kone ei joutanutkaan romuttamolle vaan Super-Daddy korjas. 8D Linkistä sitten, jos sallitte. :D ;D

Anonyymi kirjoitti...

Mainost mainost nyt taad, mutta olis Grahameilla kakkososaa tarjolla. :D

Anonyymi kirjoitti...

tosi hyvä.. ^^ luin nyt ihan loppuun.. nniin siis äänestän aukustiaaaaaa <3 se on niin komee ^-^

Anonyymi kirjoitti...

Hitto, miten on mahdollista että kaikki lapsesi ovat noin hyvännäköisiä?! *kade*
Perijäksi Anni! :)

Maryna-88 kirjoitti...

Ettei nyt enää lisää ääniä tule niin äänestys on päättynyt! Aukusti voitti melko ylivoimaisesti ^^ Laitan varmaankin huomenna tai maanantaina seuraavan osan :)

Anonyymi kirjoitti...

Aukustista perijä <3

Anonyymi kirjoitti...

Olet tosi hyvä kirjoittamaan näitä löysin tämänkin vasta pari päivää sitten ja olen lukenut ykkösestä asti :) olín jo heti luettuani ykkösen ni ihan koukussa :D

Anonyymi kirjoitti...

MITEN IHMEESSÄ TE SAATTE NOIN HIENOT HIUKSETKI!!?? MULLA ON VAAN RUMAT VANHAT JA TAVALLISET!! (Siis mun simeillä.)

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008