Tämä sivusto on omistettu toiselle legacy-suvulleni Romppasille. Tietoa legacyhaasteesta saat linkkilistassa ylinnä olevista linkeistä.

lauantai 8. marraskuuta 2008

41. Onnea ensi yrittämällä

Toisiksi viimeistä osaa viedään..
Aurora oli hieman hämillään Aukustin kaverilta saamastaan huomiosta, hän tyytyi vain hihittelemään punastellen Raunon flirttaillessa.
Sukin ja Santun tutustuminen oli tuottanut tulosta, ja koiraneiti alkoi synnyttää eräänä aamupäivänä pihalla.
Pitkään vallinnut yhden pennun traditio ei katkennut vieläkään, tällä kertaa pentu oli vaan musta. Tyttöpentu sai nimekseen Tellu.
Hyihyi Anita, kyllähän tuo Rauno nyt on aivan liian nuori sinulle :O Sitä paitsi olet naimisissa!
Kaksoset olivat lähteneet keskenään kumppaninhakureissulle. Eivät kyllä tahtoneet ottaa tehtäväänsä tosissaan..
Sisälle päästyään Aukusti bongasi heti tämän kauniin punapäisen neidon (jota Lassikin aikoinaan vaimokseen harkitsi :D), ja riensi tämän juttusille.
Istuessaan syömässä Anni ei voinut olla huomaamatta, miten veli katseli vaivihkaa lähellä istuvaa naista. Miksei täällä ole yhtään komeaa miestä? hän ajatteli harmissaan.
Sitten pelailtiin hieman pokeria. Aukusti olisi halunnut tehdä vaikutuksen punapäähän, mutta Anni tuntui voittavan jokaisen pelin ja poika sai katsella harmissaan, kun punapää kehui hänen siskoaan tämän saavutuksista.
Kyllästyttyään pelaamiseen Aukusti uskaltautui pieneen ujoon flirttiin. Ihme kyllä punapää ei torjunut poikaa, vaikka heillä varmasti useampi vuotta ikäeroa onkin.
Punapää lähti, ja Aukusti tilasi sisaruksille taksin. Sitä odotellessaan hän keräsi pihalla tulikärpäsiä purkkiin, tosin jätti sen sitten yhteisötontille kun taksi tuli o.O
Seuraavana iltana juhlistettiin perheen viimeisen lapsen, Markon, kasvua teiniksi.
Tämän näköinen pojasta tuli, ihan söötti :) Valitettavasti olen unohtanut ottaa tavoitteen ylös, lisään sen myöhemmin..
Arvaa kuka? Jo toinen 9. sukupolven lapsista on aikuinen, Aurora on aivan yhtä kaunis kuin Aamukin. Nuori nainen muutti oitis omilleen, talossa onkin ollut jo pitkään vähän turhan ahdasta.
Viime kerralla peliuralla aloittanut Anu sai potkut :/ On alkanut olla huonoa tuuria noiden urakysymysten kanssa..
Jo toistamiseen elämänsä aikana Lassi joutui avaruusaluksen kaappaamaksi! Vanhuksena ei sentään mieskään voi tulla raskaaksi, eihän?
Kaikki talossa olleet olivat rynnänneet katsomaan kaappausta, mutta pian Aukusti unohti kokonaan isänsä. Briitaksi itsensä esitellyt punapää oli suostunut tulemaan kylään, ja pientä flirttiä oli jälleen ilmassa näiden kahden välillä.
Myöhään yöllä Lassi palautettiin takaisin maankamaralle. Voi selkääni, olen liian vanha tähän..
Anita oli odottanut miestään takaisin, ja halasi tätä helpottuneena. "Onneksi olet kunnossa", hän kuiskasi hiljaa, ja he menivät nukkumaan käsi kädessä.
Eräs lauantaipäivä Aukusti päätti soittaa Briitalle. "Aukusti moi! Ajattelin jos haluisit lähteä luistelemaan tänään?" Myöntävän vastauksen saatuaan hän sopi näkevänsä naisen kahdelta läheisellä radalla.
Alku aina hankalaa, sai Aukusti huomata kaaduttuaan takamukselleen otettuaan vain muutaman vedon luistimillaan.
Briitta auttoi pojan ylös, ja pitäen toisiaan kädestä kiinni he pysyivät jotenkin pystyssä. Briitta oli luistelussa aivan yhtä kokematon, eikä Aukustia nolostuttanut kaatumisensa niin paljon.
Pari viihtyi luistelemassa pari tuntia, ja lopetettuaan he jakoivat ensisuudelmansa keskenään :) Briitta suostui, kun Aukusti pyysi tätä vielä tulemaan luokseen kaakaolle.
Kotona oli Tellusta kasvanut näin suloinen koiraneiti.
Nämä kaksi olivat kaakaon juonnin jälkeen ehtineet kuhertelemaan porealtaaseen. Söpö pari ^^
Briitan lähdettyä Aukusti sai onnitteluja pikkuveljeltään, miten kauniin naisen olikaan itselleen onnistunut löytämään.
Eräänä päivänä peitti ensilumi Romppasten talon. Ketkähän kaksi uhkarohkeaa kylmettävät itseään porealtaassa.. o.O
Aukusti ei olisi malttanut odottaa kasvuaan, sitten hän voisi viimein kosia rakasta Briittaansa ja pyytää tätä muuttamaan luokseen. Vielä hän ei kehdannut, ties vaikka nainen kieltäytyisi vedoten hänen nuoruuteensa..
Miten nämä poismenot tulevat nykyisin niin yllättäen :( Lassi kuului yksiin rakkaimmista simeistäni, levätköön hän rauhassa..
Anita koki täydellisen romahduksen menetettyään miehensä, ja lapset katsoivat äitiään huolissaan tämän raahautuessa hetkeä myöhemmin allapäin petiin.
Emännälleen uskollinen Tellu nukkui Anitan vieressä seuraavat yöt, rakkaan lemmikin läheisyys toi naiselle turvaa vaikeana aikana.
Seuraavana viikonloppuna koitti kauan odotettu syntymäpäivä: Annin ja perijä-Aukustin kasvun aika.
Voi että Annista tuli kyllä todella kaunis.. Nuo silmät ovat NIIN kauniit! Ei auta, hänenkin tuli aika muuttaa pois veljensä tieltä. Mukaansa Anni otti Tellun vanhemmat Santun ja Sukin.
Saanen esitellä perijämme Aukustin, komea tuli hänestäkin kyllä. "Viimein uskallan kysyä.. Muuttaisitko luokseni?" Aukusti kysyi halatessaan Briittaa. "Tietysti, olisin ollut valmis muuttamaan jo aikoja sitten!" tämä vastasi naurahtaen.
Tällainen kaunotar saatiin Briitasta :) Tavoitteeltaan nainen on suosio ja hän haaveilee pääsevänsä eläväksi legendaksi. Mieltymyksinä Briitalla on uimapuvut ja ruskeat hiukset, mutta hattuja hän ei tahdo miesystävänsä käyttävän. Luonteeltaan hän on menevä ja toimelias, mutta melko vakava ja mariseva.
Aukusti ei jaksanut odottaa enää kauempaa, vaan polvistui Briitan eteen käsissään samettinen rasia. "En voisi rakastaa ketään muuta yhtä paljon, mennäänkö naimisiin?" "Tietysti, tietysti suostun!" Briitta hihkaisi hypäten Aukustin syliin.
Tuoretta kihlausta juhlistettiin makuuhuoneen puolella.. ;)
Ensi jaksossa syntyykin sitten kymmenes sukupolvi! Tätä on odotettu, toisaalta haikeudella ja toisaalta taas innolla :> Viimeiseen osaan teen myös katsauksen läpi sukupolvien, miten on tänne asti tultu.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana osa. :) Harmi, että tämä pian loppuu..hirmu kauniita/komeita simejä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi kun tämä loppuu =(
Ihania osia kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

I-H-A-N-A !! Jatka tätä jooko jooko jooko? Vaikka nää osat tuleekin paljon hitaammilla väliajoilla kun muut ja oon lukenu paljon paljon paljon muita niin silti ihan kinginä tää mulla! <3
-vanssukka

Maryna-88 kirjoitti...

Voi että, miten tästä nyt näin on ruvettu tykkäämään :D En tiedä, voisin ehkä harkita jatkavani vielä ainakin sen verran, että kasvatan 10. sukupolvea.. Hmm..

Anonyymi kirjoitti...

Hurja juttu, toisiks vika osa. O.o Kohtapa saadaan kymppisukupolvi kehiin. Kurja juttu tietty kun loppuu. Kauniita simejä. Anni varsinkin älyttömän kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

sinulla on tässä ihana lc! :D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt jo loppuu.. harmi! Ajattelitko jatkaa näillä pelaamista? :)
Mitä osaan tulee, niin tykkäsin, kuten aina. :D Tellu on söpö, ja Aukusti komea!
Viimeistä osaa odottelen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva osa. Milloin seuraava osa tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Siis, milloin uus osa? IHANAA et joku saa LC:n päätökseen! JA gabin lc:n alku oli jotenkin outo ja jo kauan pelattu, ja tää on kaiken lisäks hyvä!

Maryna-88 kirjoitti...

Tämä LC on jäänyt pitkäksi aikaa taka-alalle, pahoittelen.. Yritän mahdollisimman pian saada viimeisen osan purkkiin niin voin sitten täysin keskittyä Salmiin :>

Anonyymi kirjoitti...

Jee. Hyvä että Aukusti peri. Möh. Tyhmää että loppuu kohta, täytyy varmaan vielä vilkasta tuota milenaa nii näkee mikä oli kaiken alku ja juuri (: btw kirjotat tosi hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa odottaa että teet jatkoa, toivottavasti se tulee pian! Ihanaa kun Aukustista tuli perijä, niin komeakin oli -_^

Anonyymi kirjoitti...

Yh, ei saa loppua!! Kolme päivää meni lukiessa tätä.. x)) Hymm, vuos sitte kirjotettu edellinen osa..

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä nyt lopetettu? Ja toisiksi vikaan osaan? Yhyy! Yritä joooooko jatkaa, tämä on niin ihana. <3

Kävijälaskuri

Lisätty 14.9.2008